To je to što me zanima!

Povratak Latvijca Marisa Verpakovskisa na Poljud?

Brzonogog napadača, baš kakvog već dugo i traži, Hajduk je pronašao u igraču koji je lani bio u Splitu. No problem je njegovo zdravlje, kao i plaća
Vidi originalni članak

U Hajduk je na probu stigao Nicki Bille Nielsen, 20-godišnji Danac, koji je prije dvije godine bio član Reggine. Mladi napadač trenirat će s Hajdukom nekoliko dana, nakon čega će struka odlučiti hoće li ga angažirati.
Povratak Marisa Verpakovskisa na Poljud ponovno je aktualan. Verpakovskis je dogovorio s Dinamom iz Kijeva besplatnu posudbu uz uvjet jednogodišnjeg produženja ugovora.
- Ukoliko ga struka želi, stupit ćemo u pregovore - rekao je predsjednik Peroš, a Vučević dodao:
- Verpakovskis je interesantan igrač, no pitanje njegovog zdravlja i financijske uvjete morat će dogovoriti Uprava.

NEPRILAGOĐENO VELIKO POJAČANJE
S reputacijom igrača koji je u dresu latvijske reprezentacije gotovo sam pobijedio Tursku u Istambulu u bori za Euro 2004. Maris je stigao u Hajduk kao veliko pojačanje. No treneri su ga gurali na desno krilo, pa na klupu, pa u napad... I Maris se nije najbolje snašao. Odigrao je 18 utakmica i zabio pet golova prije nego je u Varaždinu slomio kost u stopalu i završio sezonu. Valjda će iz druge biti bolje... (mv)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 07.08.2008.

    To je bilo 2004..ma dajte,lik vas konjira kao i vecina igraca koje ste doveli i kleli se u njihove atomske sposobnosti...da valja kupio bi ga Dinamo jos prije vas kad im se on sam i nudio...osim toga sta ce vam 5 napadaca..bezveze..

  • torcida_4ever 07.08.2008.

    brener neslazem se s tobom! ja mislim da bi bilo odlicno da on dode..!!

  • brener 06.08.2008.

    ma jesu li oni normalni!lik nije ništa, ama baš ništa pokaza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare