To je to što me zanima!

Povratak na sretnu klupu: Cico opet trener iranskog Sepahana

U sezonu je Zlatko Kranjčar ušao kao trener Dinama, a nakon otkaza u rujnu pola godine bio je bez angažmana. Sada preuzima klupu sepahana koji je vodio od 2011. do 2014.
Vidi originalni članak

Zlatko Kranjčar ima novi klub. Bivši hrvatski izbornik preuzeo je klupu iranskog Sepahana u koji se tako vraća nakon tri godine izbivanja. 

Cico je Sepahan vodio od 2011. do 2014., a upravo je u iranskom prvoligašu ostvarivao fantastične rezultate. U sezoni 2011/12. Sepahan je osvojio prvenstvo, sezonu kasnije Hazfi kup, a 2012. Kranjčar je proglašen i najboljim trenerom Irana.

Od odlaska iz Sepahan Cico je vodio katarski Al-Ahli godinu dana te samo tri mjeseca Dinamo. U ovu sezonu ušao je kao trener 'modrih', uveo zagrebački klub u Ligu prvaka, a onda dobio otkaz. Kranjčaru je presudio težak poraz od Rijeke u rujnu, a umjesto njega na klupu Dinama stigao je Ivajlo Petev.

Veza Hrvata i Sepahana je prilično jaka. Klub su kroz povijest vodili Luka Bonačić dvaput, Igor Štimac te sad po drugi put Cico Kranjčar koji će zamijeniti Abdollaha Veisija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • EI Soudani 19.03.2017.

    Nakon što je sjeba Dinamo vratio se tamo odakle je i došao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare