To je to što me zanima!

Povratak treningu: Abidal se vratio nakon sedam mjeseci

Razmišljao sam o treningu s loptom jako dugo. Danas mi je prvi dan. Umoran sam, ali i sretan, rekao je oporavljeni Eric Abidal. U travnju je imao transplantaciju jetre
Vidi originalni članak

Tog 10. travnja Eric Abidal imao je svoju najtežu utakmicu, onu životnu. U teškoj devetosatnoj operaciji branič Barcelone transplantirao je jetru, a sedam mjeseci kasnije Abidal se vratio tamo gdje mu je mjesto, na nogometnom travnjaku.

Francuski nogometaš u utorak je u Val d'Aranu odradio za Barcelonu svoj prvi trening nakon duge pauze.

- Razmišljao sam o treningu s loptom jako dugo. Danas mi je prvi dan. Umoran sam, ali i sretan - rekao je oporavljeni Abidal za službenu stranicu Barcelone i dodao:

- Mislim da će put mog oporavka ići u dobrom smjeru. Radit ću malo po malo, posebno na spremi i tehnici.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kiki1984_1 10.10.2012.

    da te pitam samo,sta bio rekao da je real igrao s ovom obranom sad u clasicu: arbeloa,alonso,essien,marcelo..da li bi govorio da je oslabljen,naravno da bi..barcina obrana u clasicu je bila: montoya,busquets,mascherano,alba..deset klubova u primeri ima jacu obranu od te..ubise barcu ozljede kao I prosle sezone ..

  • annamarijas 10.10.2012.

    abidal <33 naokon se vrato,sretna sam sto se oporavio KRALJ !!

  • gorilla_1 10.10.2012.

    Iako sam realovac, želim mu da što prije zaigra jer je dobar dečko (jedan od rijetkih u Farsi) Volio bi da zaigra na sljedećem El clasicu tako da ovi ne plaču kako su igrali oslabljeni, pa nek pobjedi ko je bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare