To je to što me zanima!

Povratak u Njemačku: Klasnić i Bajramović žele u St. Pauli

St. Pauli će još jednom biti stanica moje karijere, veli Klasnić, koji je za klub igrao od 1997. do 2001. god. te je za tadašnjeg drugoligaša zabio 26 golova u 95 susreta
Vidi originalni članak

Ivan Klasnić mogao bi se vratiti u njemačku nogometnu Bundesligu, tvrdi Bild, u tekstu koji hrvatskog napadača Boltona vraća u matični St. Pauli...

"St. Pauli je poseban klub. Misle tako i dva njegova bivša igrača koja bi još jednom željela zaigrati na stadionu Millentor", piše tiražni njemački dnevnik otkrivajući da uz Klasnića takvu želju ima o bosansko-hercegovački veznjak Zlatan Bajramović.

"Zlatan Bajramović (31) proveo je cijelu mladost u St. Pauliju, ondje je i postao profesionalac (68 utakmica, šest golova između 1998. i 2002.)."

- Hamburg je moj grad, a Pauli moj klub. Kada ne igra Eintracht, uvijek gledam utakmice Paulija. U meni je ostao virus privrženosti klubu, raspoloženje i atmosfera koji ondje vladaju su jedinstveni - kaže Bajramović, trenutačno član frankfurtske momčadi već dulje vrijeme na poštedi zbog ozljede Ahilove tetive.

- Kada ću biti u potpunosti spreman nazvat ću Stanija (trener Holger Stanislawski, op.a.) i upitati ga želi li me. Igrali smo zajedno, zna što mogu - dodao je Bajramović, koji do kraja sezone, kada mu i ugovor s Eintrachtom prestaje biti važeći, neće igrati.

"Posljednju je utakmicu Bajramović za frankfurtski klub odigrao početkom prosinca 2009. godine protiv Mainza (2-0). Dana 21. prosinca 2010. u Münchenu mu je Ahilovu tetivu, što mu je treći takav zahvat, operirao Dr. Seebauer. Još uvijek nosi gips."

"I napadač Ivan Klasnić razmišlja o povratku u Hamburg. U ljeto mu to nije pošlo za rukom, produljio je svoj unosni ugovor za Bolton. To što je (povratak)prolongiran, ne znači i da je otkazan."

- Nikada se ne zna što se može dogoditi. Ali, St. Pauli će, u svakom slučaju, još jednom biti stanica moje karijere - veli Klasnić, koji je za klub igrao od 1997. do 2001. godine te je za tadašnjeg drugoligaša zabio 26 golova u 95 odigranih utakmica.

"Lijepo zvuči. Pitanje je samo kada...", dodaje Bild koji podsjeća da se Klasnić trenutačno nalazi u teškoj situaciji pod sumnjom da je krajem listopada silovao 17-godišnjakinju.

- O tome ne želim govoriti. Pričati možemo samo o nogometu - poručio je njemačkom dnevniku hrvatski napadač koji zbog ozljede prepona trenutačno ne konkurira za Boltonov sastav.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sicma 21.01.2011.

    Idi Bajramovicu,jos si ti mlad..Nemoj ni pomisljati do 40 godine da se povuces iz nogmeta,taman kad nas je krenulo sa repkom.

  • bogy_os 21.01.2011.

    Neka. samo idi Ivane..Idi tamo gdje ćeš biti sretan i zadovoljan....Njemačka je tvoja zemlja i uklapaš se u njihovu igru......Sretno ti ...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare