To je to što me zanima!

Povratak u svlačionicu: Na Poljudu se ukazali bivši...

Posjetom svlačionici Hajduka Igor Tudor, Nenad Pralija, Darko Butorović i Mladen Bartulović obradovali su svoje bivše suigrače...
Vidi originalni članak

No teško je reći jesu li im se obradovali i čelnici Hajduka. Pogotovo Igoru Tudoru, koji se u razgovoru iza zatvorenih vrata s direktorom Fiorentinijem zadržao više od sat vremena. Je li u pitanju koja zaostala isplata?
- Igor upisuje trenersku školu i navratio je još po neke informacije kod mene. Koliko znam, on i Hajduk nemaju nikakvih otvorenih pitanja - rekao je Fredi Fiorentini.
Nenad Pralija i Darko Butorović svratili su na Poljud kako bi dogovorili suradnju Splita i Hajduka, a Mladen Bartulović je posjetio dr. Čukelja i masera Sisgorea.
- Ništa posebno, redoviti godišnji servis. Malo me muče prepone - nasmijao se Mladen, koji je prije nekoliko dana stigao u Split nakon polusezone na posudbi u ukrajinskom Krivbassu iz Krivog Roga.
- Posudba je gotova, vraćam se u Dnjepar i nadam se da ću na proljeće izboriti mjesto u momčadi - kaže nekadašnji igrač Hajduka i mladi reprezentativac.
Trener Ante Miše poštedio je Josipa Skoku treninga u četvrtak zbog rođenja trećeg djeteta. Skokina supruga rodila je kćer.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare