To je to što me zanima!

Povratnik Igor Tudor za pobjedu Hajduka u Osijeku

Golom Igora Tudora u 93. minuti, Hajduk je u Gradskom vrtu pobijedio Osijek 1-0. Akciju za pobjedu odigrao je Hajdukov stoperski par
Vidi originalni članak

Veliki povratak Igora Tudora! Tekla je 93. minuta, kada je jednu dugu loptu naprijed poslao Goran Rubil. Glavom je Sabliću dodao Tudor, posljednjih desetak minuta Hajdukov napadač. Sablić je iz prve vratio 'Tuši', koji u maniri velikih strijelaca loptu sprema u mrežu Osijeka. Dva splitska stopera ovu su akciju izvela fantastično, poput najboljih kreativaca, i donijela minimalnu pobjedu Bilima. Teško, ali na koncu ipak zasluženo.
U solidnoj i na trenutke vrlo živoj utakmici u Gradskom vrtu prijetili su i jedni i drugi. Hajdukov golman Tomić imao je dosta posla, a Osijekov Skender čak i toliko da je zaslužio naslov igrača utakmice. No zadnji pokušaj nije mogao zaustaviti, Igor Tudor pogodio je neobranjivo.
Utakmicu je promašajem otvorio Nikola Kalinić, a s druge strane pokušajem iz slobodnjaka uzvratio je Karlo Primorac. Tomić je bravurozno intervenirao. Koju minutu kasnije ponovno je opasan, ali i neprecizan Kalinić. Dobru šansu Hajduk je propustio i u zadnjoj minuti poluvremena.
Šansi i polušansi bilo je i u nastavku, a najbolja je bila ona iz 74. minute. Mirko Hrgović odlično je opalio iz slobodnjaka s 25 metara, no Marin Skender reagirao je izvanredno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sined 04.11.2007.

    nadam se da se hajduk dize u formi, mora radi poboljsanja kvalitete lige i radi diinam

  • diki 04.11.2007.

    Žao mi je Hajduka, nekada tako snažan klub u ovakvo jadno stanje doveli su ljudi koji su od nogometa vidjeli samo zelene novčanice i to ga je koštalo. I ovu utakmicu dobio je jedva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare