To je to što me zanima!

Poznati europski windsurferi u hrvatskom surferskom raju...

Viganj će ove godine od 1. do 4. svibnja posjetiti poznati windsurferi iz Slovenije, Ukrajine, Mađarske, Češke, Austrije i Srbije, a zvučna imena dolaze i iz Hrvatske
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko godina odsustva od 1. do 4. svibnja u Vignju na poluotoku Pelješcu održava se tradicionalna regata Viganj slalom open 2014. Očekuje se 40-ak natjecatelja iz svih dijelova Europe. 

Viganj će ove godine posjetiti poznati windsurferi iz Slovenije, Ukrajine, Mađarske, Češke, Austrije i Srbije, a zvučna imena dolaze i iz Hrvatske. Olimpijac Luka Mratović, rodom s Pelješca, izjavio je da jedva čeka utrku u hrvatskom surferskom raju. Luki će se u Vignju pridružiti i višestruki prvaci Hrvatske u slalomu i Formuli, Ante Berlengi i Vladan Desnica. Tonka Ramešu i Ivana Belamarića će publika i dobar vjetar motivirati da dođu do postolja. Na regati nastupa i Darko Antunović, jedan od najboljih windsurfera u Hrvatskoj, za kojega će navijati cijeli Pelješac. 

Uz tradicionalnu regatu Viganj slalom Open 2014, možete očekivati i SUP natjecanje (Stand Up Paddling), amatersko natjecanje u windsurfingu GPS SPEED CHALLENGE i bogat zabavni program.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare