To je to što me zanima!

Poznati Nijemac brani Hrvata: Niko, napravit ćeš velike stvari

Niko Kovač (48) dao je ostavku na mjestu trenera minhenskog Bayerna, a iz kluba je otišao praktički i bez pozdrava od igrača. No, sjetio ga se glumac Til Schweiger (55), njemački glumac koji mu je poslao poruku podrške
Vidi originalni članak

Iako je Thomasu Mülleru i mnogim nogometašima Bayerna ipak laknulo što Niko Kovač (48) više neće biti na kormilu Bayerna, javili su se i oni kojima će hrvatski strateg ipak nedostajati. Jedan od njih je i poznati njemački glumac Til Schweiger (55). 

- Ti pripadaš njima (ljudima koji jasno izražavaju svoje životne stavove)! Znam da ćeš napraviti još velikih stvari u svom životu. Tvoj navijač Til - poručio je na Facebooku njemački glumac.

BURAN OPROŠTAJ Ovo je posljednji govor Kovača u svlačionici: 'Ne slušate me...'

Tako je Kovač nakon 65 utakmica na klupi Bayerna došao do kraja tog puta. Iako Bayern nije klub 'brz na okidaču' kao neki naši klubovi, Kovačevih 16 mjeseci najdulje je trajanje nekog Bayernova trenera nakon Pepa Guardiole. Carlo Ancelotti i Willy Sagnol pali su brže. Kao i u nedavnoj prošlosti Jürgen Klinsmann, u jednom mandatu i Jupp Heynckes. Tako je nakon Tudora, protekli vikend bez posla ostao još jedan hrvatski trener.

NIJE TO ZASLUŽIO Nisu ga ni pozdravili?! Igrači Bayerna bez komentara o Niki

Sad mu slijedi malo odmora, a onda neki novi izazov. Nova ponuda će doći, samo pitanje kad i u kojem klubu. Možda će ga u novoj sredini ipak bolje prihvatiti nego u 'njegovom' Bayernu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • intellectus 04.11.2019.

    Evo tko je najveci krivac, citiram "...«Das grössere Problem aber ist Sportdirektor Hasan Salihamidzic. ‹Brazzo›" To se vec duggoo prica, veselim se da i ovo bude rascisceno. Niko je kriv utoliko da vec davno nije "bracu i njegovog pajdasa" poslao k vragu. To je morao puno prije rascistiti.

  • 04.11.2019.

    Naprijed Niko

  • 04.11.2019.

    za sve je kriv trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare