To je to što me zanima!

Branič Villarreala završit će u zatvoru jer je oteo čovjeka?!

RUBEN SEMEDO Villarrealovog braniča privela je policija zbog sumnji da je poslije jednog noćnog izlaska u Valenciji oteo i pretukao čovjeka. Žrtva ga je prepoznala i sada Semedu prijeti zatvorska kazna
Vidi originalni članak

Prije sedam godina talentirani Bayernov stoper Breno završio je na psihijatriji zbog dokazanog slučaja u kojem je zapalio - vlastitu kuću.

Zatim je proveo skoro četiri godine u zatvoru, a slična sudbina mogla bi dočekati i Villarrealovog defenzivca Rubena Semeda (23).

On se nije igrao upaljačem i benzinom, njegova glupost je nešto veća, nažalost.

Prije nekoliko mjeseci bio je sudionik incidenta u diskoteci u Valenciji. Nakon velikog verbalnog sukoba prijetio je pištoljem, a onda je čovjeka s kojim se sukobio udario bocom u glavu. Po Rubenovoj verziji, tu je pričio bio kraj i on je bio oslobođen svih sumnji.

Međutim, ovih dana izlaze detalji bliži istini i sada Ruben ne spava mirno. Semedo je, pišu španjolski mediji, oteo čovjeka i odveo ga u svoj dom gdje ga je pretukao.

Zatim su Semedo i njegovi prijatelji uzeli ključeve od stana žrtve i na kraju ga i opljačkali. Srećom, nesretni čovjek je uspio pobjeći u međuvremenu.

Na ispitivanju u policiji žrtva je prepoznala Semeda i jednog od njegovih prijatelja pa je nogometaš španjolskog prvoligaša završio u pritvoru. Ruben Semedo bivši je mladi reprezentativac Portugala, a prije 'žute podmornice' bio je član lisabonskog Sportinga.

Ukoliko se Semedu dokaže krivnja na sudu čeka ga duža zatvorska kazna.

U Primeri igra još jedan Semedo. Riječ je o Barceloninom desnom beku Nelsonu i on i Ruben nisu u nikakvom krvnom srodstvu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • fzd 20.02.2018.

    zadnje 2 recenice su vam vrh

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 20.02.2018.

    Mogla bi biti vesela druzina s PREDOM u Spanjolskom zatvoru,kada budu igrali na zatvorskim igralistu,ovaj ce lomit ljude,a PRED ce dodavat prvom do sebe po obicaju!!

  • ACM_1899 20.02.2018.

    Da igra u Barceloni ili Realu,ne bi se trebao plašiti. Ovako možda i završi u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare