To je to što me zanima!

Hajduk opet u Osijeku, Slaven kod Dinama, lokosi s Rijekom

U Kući nogometa u Zagrebu održan je ždrijeb parova za četvrtfinale Hrvatskog nogometnog Kupa. Hajduk i Dinamo izbjegli su međusobni susret, dok nas derbi čeka na Kranjčevićevoj
Vidi originalni članak

Lokomotiva - Rijeka, Osijek - Hajduk, Dinamo - Slaven Belupo, Inter - Vinogradar, to su četvrtfinalni parovi Hrvatskog nogometnog kupa.

Za prolazak u polufinale na Kranjčevićevoj će se boriti Lokomotiva i Rijeka. Izabranici Gorana Tomića igraju odlično u prvenstvu, a vidjet ćemo hoće li Igor Bišćan moći odgovoriti na odlične igre Lokosa. Kao i u prošlogodišnjem četvrtfinalu, u Gradskom vrtu igrat će Osijek i Hajduk. U tom je susretu Hajduk pobijedio 3-1, a Osječani su dobili priliku za revanš. 

Dinamo će na Maksimiru ugostiti uvijek neugodni Slaven. U kolovozu je Dinamo na Maksimiru slavio 2-1, a Tomislav Ivković tražit će iznenađenje u Zagrebu. Najpoželjnijeg protivnika dobio je zaprešićki Inter. Na svom će terenu igrati protiv Vinogradara. Tako bi se Toplakova ekipa mogla 'prošetati' do polufinala.

Četvrtfinale se igra na jednu utakmicu, a na rasporedu je 5. prosinca. Polufinale se igra 24. travnja sljedeće godine, a finale 31. svibnja u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • elias_1 06.11.2018.

    Osijece neces do finala!!! Namjestate najlakse protivnike

  • 06.11.2018.

    Osjecka mafija si je opet namjestila najlakseg protivnika

  • theHerd 06.11.2018.

    Osijeku opet najlakši ždrijeb, baš me čudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare