To je to što me zanima!

Poznato je tko će dijeliti pravdu na utakmici Hrvatske i Maroka

Fernando Rapallini sudio nam je jednom, prije godinu i pol dana na Europskom prvenstvu posljednjem kolu grupne faze kada je Hrvatska pobijedila Škotsku (3-1) na Hampden Parku
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci su u petak sletjeli u Dohu gdje marljivo rade, bruse taktiku i pripremaju se za prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Maroka koja se igra u Srijedu. Zlatko Dalić nema više nikakve dileme, odlučio je tko će istrčati od prve minute, a sada smo doznali tko će dijeliti pravdu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o 44-godišnjem Argentincu Fernandu Rapalliniju (44), dok su pomoćnici sunarodnjaci mu Juan Pablo Belatti i Diego Bonfa. Inače, Rapallini je 'vatrenima' ostao u dobrom pamćenju.

Sudio nam je jednom, prije godinu i pol dana na Europskom prvenstvu posljednjem kolu grupne faze kada je Hrvatska pobijedila Škotsku na Hampden Parku. Slavili smo 3-1 golovima Vlašića, Modrića i Perišića. Tom pobjedom osigurali smo osminu finala Eura. Sudačku licencu ima od 2014. godine, a ovo mu je prvo Svjetsko prvenstvo u karijeri. Nadamo se da će mu debi na Mundijalu proći bez repova.

Utakmica će se igrati na Al Bayt stadionu u gradu Al Khor. Počinje u 11 sati, kada se očekuje temperatura od preko 30 stupnjeva, no domaćini su se pobrinuli za sve. Utukli su 220 milijardi eura, mora sve funkcionirati. Na svakom stadionu postavili su klima uređaje koji reguliraju temperaturu na 21 stupanj, što znači kako na igrače neće utjecati vanjska vrućina. 

Kako god, nadamo se pobjedničkom ulasku u Svjetsko prvenstvu i putu ka obrani srebra. Pa možda i ovaj put pozicija više. 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GGs2 22.11.2022.

    hahahahahahaha opet Argentinac, samo da se ne ponovi Nestor Pitana

  • Linaluna 21.11.2022.

    Kad je let za Kramarića?

  • misko101 21.11.2022.

    Kakve veze ima Katar sa fudbalom? Igraju ko kodnas treca liga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare