To je to što me zanima!

PPD Zagreb dovodi igrača koji im je već trpao ove sezone...

Lijevi vanjski Aleksandar Špende novo je pojačanje hrvatskog prvaka, no njegov dolazak još nije službeno potvrđen. Špende je inače igrač Porta, a ove sezone je posudbu odradio u makedonskom Metalurgu...
Vidi originalni članak

PPD Zagreb se porazom od Vardara u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka (18-27) praktički i oprostio od tog natjecanja, a u klubu se polako okreću pripremama za završni turnir SEHA lige i za novu sezonu. Dolazaka i odlazaka će biti sigurno jako puno kao i svake sezone, a Zagrebaši su si osigurali već jednog igrača. 

Lijevi vanjski Aleksandar Špende novo je pojačanje hrvatskog prvaka, no njegov dolazak još nije službeno potvrđen. Špende je inače igrač Porta, a ove sezone je posudbu odradio u makedonskom Metalurgu.

U utakmicama protiv Makedonaca su ga Zagrebaši imali prilike vidjeti na djelu, a u drugom njihovom ogledu im je utrpao četiri komada. Metalurg je imao opciju otkupa, no PPD je na vrijeme reagirao i osigurao si vrlo dobrog igrača za sljedeću sezonu. U njegove kvalitete se uvjerio i izbornik Slovenije Veselin Vujović koji ga je u siječnju zvao na prijateljske utakmice.

Zagreb je tijekom ovih godina postao poželjna destinacija za Slovence, pa su tako u plavom dresu igrali Matevž Skok, Miklavčić, Cingesar, legendarni Gorazd Škof, a trenutačno za Lavove igraju Vlah, Urh Kastelic, Potočnik, dok je trener također Slovenac Branko Tamše...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare