To je to što me zanima!

PPD Zagreb hrabro pao protiv rukometnog 'Dream Teama'...

Hrvatski prvak PPD Zagreb poražen je na gostovanju kod jakog PSG-a (33-28). Zagrebaši nisu mogli parirati rukometnom 'Dream teamu' koji čine Nikola Karabatić, Mikkel Hansen, Uwe Gensheimer, Sander Sagosen...
Vidi originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su na gostovanju u Parizu protiv jakog PSG-a (33-28).

Hrabro se držala momčad slovenskog stručnjaka Branka Tamšea, iz naizgled bezizlazne situacije i osam golova zaostatka hrvatski je prvak dodao gas i u završnicu utakmice ušao sa samo tri gola zaostatka.

Tvrda Zagrebova obrana na čelu sa sjajnim slovenskim golmanom Urhom Kastelicom izluđivala je Mikkela Hansena i Nikolu Karabatića, ali se rukometni 'Dream Team' ipak uozbiljio i susret mirno priveo kraju.

Najbolji strijelci kod Parižana bili su Nijemac Uwe Gensheimer s devet golova, sedam je zabio Mikkel Hansen, a Sagosen, Remili i Toft Hansen po tri komada. Kod Zagreba je najbolji bio Zlatko Horvat sa šest golova, a Senjamin Burić postigao je pet komada.

PSG vodi na ljestvici sa 22 boda, Pick Szeged je drugi sa 19 bodova, Flensburg-Handewitt na trećem mjestu ima 12 bodova, a zatim slijede Nantes (11), PPD Zagreb (10), Zaporožje (9), Celje PL (7) i Skjern (6).

Hrvatskom prvaku sada slijedi možda i ključna utakmica za plasman u osminu finala. Dvoboj protiv Flensburga u nedjelju 24. veljače. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Enor 17.02.2019.

    Jebeš ti hrabar poraz.....

  • EmanuellMancy 17.02.2019.

    PSG je samo na papiru jak ali nisu ne pobjedivi, Barca je realno jaca momcad. Da Zagreb dovede 2 kvalitetna igraca to bi bila druga prica. Obrana im plese i to treba krpat iskusnijim igracima. Ako zele opstat morat ce kupovat.

  • 17.02.2019.

    Još je bio video kako zove taxi odlazi iz psg a 🤔🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare