To je to što me zanima!

PPD Zagreb predstavlja novog trenera: Dolazi Veselin Vujović

Novi trener Zagreba bit će predstavljen danas u 18 sati. Klupu će od smijenjenog Dvoršeka preuzeti bivši izbornik Srbije i Crne Gore te trener Vardara Veselin Vujović
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba danas će dobiti novog trenera. Hrvatski je prvak za 18 sati sazvao konferenciju za medije na kojoj će predstaviti nasljednika Borisa Dvoršeka, a prema svemu sudeći to bi trebao biti nekad fantastični rukometaš Barcelone, trener Vardara te bivši izbornik Srbije i Crne Gore, Veselin Vujović.

U kombinacijama za klupu bili su još i Lino Červar te Noka Serdarušić, no u Zagrebu su se odlučili za jedinog slobodnog od trojice kandidata, Vujovića.

- Zagreb je mlada momčad koja je po mom mišljenju ipak malo prefina. Naprave malo teži faul i onda se ispričavaju. Drago mi je što sam došao kao trener u tako velik klub - rekao je Vujović u razgovoru za tjednik Max.

Nakon odlaska Borisa Dvoršeka momčad su na kratko preuzeli Zlatan Saračević i Mario Kelentrić. Odveli su momčad hrvatskog prvaka na gostovanje kod Meškova i po prvi put pobijedili na tom teškom terenu golom u zadnjoj sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Trafalgar 27.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gospon fulir 26.09.2014.

    Od danas više ne navijam za Zagreb. Dok ovaj ne otiđe. Sramota.

  • jupcap 21.09.2014.

    Jel sad Zagreb igrao rukomet za pamcenje? NIJE!!! Sa ovom kvalitetom igraca treva puno vise, a ne gubit od Tatrana il tog tipa.. Pa igrali smo nekad ujednaceno s Barcom i elitom, a ne da nemozemo DVIJE GODINE PROĆ SKUPINU u Ligi prvaka.. Daj ajde, gore nemoze

Komentiraj...
Vidi sve komentare