To je to što me zanima!

Pralija: Na Hajduk ćemo krenuti bez kalkulacija...

Pripremili smo se. Nećemo razmišljati o tome hoće li Hajduk biti umoran od puta u Rumunjsku i od utamice, rekao je sportski direktor Splita Pralija
Vidi originalni članak

Split dočekuje Hajduk u Parku mladeži u nedjelju. Splićani će vidjeti pravi gradski derbi za koji su planule sve ulaznice. Iako je Hajduk ponudio Splitu da se utakmica zbog velikog interesa odigra na Poljudu, čelnici Splita to su odbili. Na konferenciji za novinare u Parku mladeži bili su sportski direktor Nenad Pralija i trener Ivan Katalinić. Nisu propustili niti čestitati Hajduku na velikom uspjehu.
- Smatram da je Stanko Poklepović najzaslužniji za ovaj veliki uspjeh. Opet se pokazalo da treneri iz Dalmacije postižu najbolje rezultate u Hajduku - rekao je Katalinić i dodao:
- Nama je svaka utakmica borba za goli život. Nadam se da će derbi s Hajdukom biti prava nogometna fešta.
Riječ je preuzeo sportski diretkor Pralija.
- Igrat ćemo bez ikakvih kalkulacija. Dobro smo se pripremili. Nećemo razmišljati o tome hoće li Hajduk biti umoran. Istina je da smo mi cijeli tjedan u miru trenirali, dok su oni putovali u Rumunjsku, ali Hajduk je uvijek Hajduk i oni će isgurno doći pokazati da su najbolji u gradu - rekao je Pralija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • taurus1986_1 27.08.2010.

    Za Split se navija a za Hajduk se živi!!! Drito ;)!

  • dccro 27.08.2010.

    ma samo dođite crveni,zna se ko je gazda u gradu

  • IP95 27.08.2010.

    ocekujen spektakl ! neka bolji pobjedi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare