To je to što me zanima!

Pranjić stigao u Barcu, Raketa ga je dočekao na Nou Campu...

Moj prijatelj, napisao je Danijel Pranjić uz fotografiju na Facebooku na kojoj je s Ivanom Rakitićem, koji ga je dočekao na kultnom stadionu Barcelone. Pranja je otkrio da je stigao poslovno
Vidi originalni članak

Jordi Alba i Lucas Digne mogu odahnuti, nisu dobili konkurenciju za lijevi bok, a na Nou Campu, gdje kao pojačanje očekuju bivšeg desnog beka hrvatske reprezentacije Darija Srnu, pojavio se bivši lijevi bek Vatrenih. Doduše, samo na izletu.

- Moj prijatelj - napisao je Danijel Pranjić uz fotografiju na Facebooku na kojoj je s Ivanom Rakitićem, koji ga je dočekao na kultnom stadionu Barcelone.

Pranjić je dobio Raketin dres, a prije dolaska na Nou Camp obišao je znamenitosti u gradu i otkrio kako je stigao poslovno. Bliži se zimski prijelazni rok, a Pranjić, koji igra u slovenskom Kopru čiji je trener Igor Pamić, moguće traži novi klub i povratak u Španjolsku gdje je proljetni dio 2013. godine odradio na posudbi u Celti. 

Prije nego je pojačao slovenski Koper, Pranjić je igrao za Panathinaikos, Sporting Lisabon, Celtu, Bayern, Heerenveen, Dinamo i Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • nori 🖖 20.12.2016.

    Lopata

  • nećemekladionica 20.12.2016.

    Kad pogledam u kojim je sve klubovima Pranjić igrao dođe mi da vrisnem...Nije znao centrirati...A ja bio talent ljevak...Imao odličnu lijevu nogu.. Centaršut oštar...A samo do prve lige naše dogurao...Jbt te živote...

  • jmdelpotro 20.12.2016.

    Zajebajite se vi, al Pranjić kakav god da je(po prirodi nije lijevi bek nego vezni igrac) je institucija za kojekakve Plivariće,Striniće, Leovce i tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare