To je to što me zanima!

Prater opet sretan za Turke, Nijemci su pregazili Talijane

Turska je slavila 2-1 u Austriji, Nizozemska je šokirala Englesku na Wembleyu 2-1, Nijemci su razbili Talijane 4-1, a Francuska je bila bolja od Rusije 4-2
Vidi originalni članak

Turska i Češka, hrvatski protivnici na Europskom prvenstvu u Francuskoj ovoga ljeta, danas su bili u akciji u prijateljskim utakmicama.

Turska je slavila protiv Austrije 2-1, a Češka je odigrala 1-1 sa Švedskom.

Turska je igrala na bečkom Prateru protiv Austrije, gdje je 2008., dok smo svi već slavili polufinale, uključujući i izbornika Bilića, rasplakala hrvatsku naciju golom u zadnjoj sekundi pa prolaskom na penale.

Austrija je povela u 22. minuti preko Junuzovića. Calhanoglu je majstorski zabio iz slobodnjaka za 1-1 u 43. minuti. Tragikomični poklon austrijskog golmana Ramazana Ozcana primio je Arda Turan koji je u 57. minuti postavio konačnih 2-1.

Češka je igrala u gostima kod Švedske. Berg je zabio za švedsko vodstvo u 14. minuti. Česi se vraćaju preko Vydre u 26. minuti. Završilo je 1-1.

Nijemci se poigrali s Talijanima, Nizozemci šokirali Engleze

Nijemci su dočekali Talijane te ih ispratili s četiri komada. Kroos, Götze, Hector i Özil zabili su za Nijemce u 4-1 pobjedi "elfa". Talijani su ublažili poraz preko El Shaarawyja.

Francuska je na Stade de Franceu odigala prvu utakmicu nakon terorističkih napada u Parizu kad je lani jedan od napadača pokušao ući na stadion i aktivirati bombu. Francuzi su pobijedili Rusiju 4-2. Kante, Gignac, Payet i Coman zabili su za domaće, a Kokorin i Žirkov zabili su za goste.

Engleska je dočekala Nizozemsku. Vardy je prekinuo "uspavanku" na Wembleyu u 41. minuti. Janssen je iz penala u 50. minuti zabio za 1-1, a za preokret se pobrinuo Narsingh 12 minuta prije kraja u akciji kojoj je prethodio nedosuđeni prekršaj nizozemskog igrača nad engleskim braničem.

Bosna i Hercegovina slavila je u Švicarskoj 2-0 golovima Džeke i Pjanića.

Srbija je bila bolja od Estonije u gostima 1-0, a gol za pobjedu zabio je Kolarov.

 

Prijateljske utakmice:

Njemačka - Italija 4-1
Portugal - Belgija 2-1
Engleska - Nizozemska 1-2
Francuska - Rusija 4-2
Švicarska - BiH 0-2
Austrija - Turska 1-2
Švedska - Češka 1-1
Crna Gora - Bjelorusija 0-0
Estonija - Srbija 0-1
Gruzija - Kazahstan 1-1
Makedonija - Bugarska 0-2
Grčka - Island 2-3
Gibraltar - Latvija 0-5
Norveška - Finska 2-0
Luksemburg - Albanija 0-2
Irska - Slovačka 2-2
Škotska - Danska 1-0

Idi na 24sata

Komentari 79

  • sportas03 30.03.2016.

    mi se zalimo na nasu igru reprezentacije a pogledajte nap italiju,svicarsku pa i austriju!izgubise kad si reko keks!a njemci pregazise pastare ko plitki potok 😂

  • ayews 30.03.2016.

    Buffon ne primi gol 10 utakmici onda na Allianz Areni u dva navrata primi 8 komada

  • cevizd 30.03.2016.

    u koliko turaka u Austriji hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare