To je to što me zanima!

USKOK u HNS-u: Od 14 h live "presica" iz Rusanove ulice

Sjednica izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza počela je u 10.30 sati. Na 24sata pratite uživo konferenciju za novinare odmah po završetku sjednice (14h)
Vidi originalni članak

Sjednica izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza počela je u 10.30 sati u Kući Nogometa u Rusanovoj ulici u Zagrebu. Na 24sata pratite uživo konferenciju za novinare odmah po završetku sjednice na kojoj se raspravljalo o kampu reprezentacije, sustavu natjecanja, prijateljskim utakmicama, ali i o USKOK-u koji je bio u HNS-u. 

Podsjećamo, bivši nogometni sudac, danas dopredsjednik HNS-a Željko Širić i predsjednik Sudačke komisije Stjepan Djedović uhićeni su u četvrtak navečer pod sumnjom da su utjecali na rezultate u HNL-u.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kontrazla 10.12.2011.

    Kako je marković bio nervozan kad su skužili onog uefinog traljavog istražitelja..."Pa neka hrvatska policija to vodi, a ne oni...". :-D A onda su se novine pobrinule za asasinaciju njegovo, ne markovićevog, karaktera...

  • krticazg 09.12.2011.

    kao što je rekao modli, nema "nikih" problema u HNS-u, ako je i bilo nečega kriva je udruga prvoligaša i udruga nogometnih sudaca. Ovi ionako s njima nemaju veze, samo im zanovijetaju i rade probleme. HNS-Hrvatski Nogometni Servis (A-reprezentacije)

  • modli 09.12.2011.

    ma nema "nikih" problema u hns-u... pojest ću govno ako ima.... markoviću dobar ti tek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare