To je to što me zanima!

Svečanost Hajduka na Pjaci: Navijači potpisali novi ugovor

Hajduk i udruga Naš Hajduk organizirali su svečanost na splitskoj Pjaci na kojoj su uz prisutnost igrača Hajduka i stožera potpisali ugovor s Tommyjem o preuzimanju 24,53 posto dionica
Vidi originalni članak

Današnjoj svečanosti na splitskoj Pjaci prisustvovali su igrači prve momčadi Hajduka koji ne konkuriraju za susret sa RNK Splitom zajedno sa stručnim stožerom, potom članovi druge momčadi Kluba zajedno sa stručnim stožerom, selekcije iz Akademije koje su sutra u Splitu, mladi igrači i njihovi treneri te Uprava i članovi Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

POGLEDAJTE VIDEO:

Danas se održalo i potpisivanje ugovora kojim su navijači Hajduka postati djelomični vlasnici svojeg kluba. Naime, navijači su ugovorom postali vlasnici 24,53 posto Tommyjevih dionica.

-  Ovdje smo iz dva razloga, prvi je ugovor s Tommyjem o kupnji dionica, a drugi je početak prikupljanja sredstava u akciji 'Ili jesmo ili nismo' - rekao je Ivan Rilov.

- Sve je krenulo od očeve ideje da otkupimo dionice koje nisu u vlasništvu Grada. Tommyjeva namjera nikad nije bila kupiti većinski paket ni postati vlasnikom. Ovime smo pokazali da navijači u nama imaju najvećeg partnera i želim im puno uspjeha u prikupljanju sredstava - dodao je Zoran Mamić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Putem videozida javio se i Mario Pašalić.

- Podržavam ideju narodnog kluba i pozivam vas da se uključimo u akciju 'Ili jesmo ili nismo', a ja znam da jesmo. Hajduk iznad svega, Hajduk ispred svih - poručio je Chelseajev igrač na posudbi u Milanu.

Navijači su tako došli na svoje i postali djelomični vlasnici svojeg kluba.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • bbbdado 18.10.2016.

    Kako je lako zavest određeni sloj ljudi

  • bunika 18.10.2016.

    Rvatne i čestiti branitelji veličanstvenog stanja u kojem se rvacki nogomet i država nalaze - na aparatima. #pivaj

  • kesni 17.10.2016.

    znaci za godinu dana ce ostat bez tih skoro 25% dionica hel nece imat za uplatit 3.5 mili. kuna.. nemos i dionice i dozu

Komentiraj...
Vidi sve komentare