To je to što me zanima!

Grupa iz snova za Hrvatsku: Igramo s Walesom i Mađarima

Hrvatska je doznala protivnike u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni su u skupini E i igrat će s Walesom, Slovačkom, Mađarskom i Azerbajdžanom....
Vidi originalni članak

Wales, Slovačka, Mađarska i Azerbajdžan! To su protivnici Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Bolju skupinu vjerojatno nismo mogli ni poželjeti.

Ždrijeb nas je smjestio u skupinu E, što znači da će naši igrači imati samo četiri suparnika u kvalifikacijama pa će Zlatko Dalić imati jedan slobodni ciklus, gdje će Hrvatska odraditi dvije prijateljske utakmice.

Ne treba nikoga podcjenjivati, ali Hrvatska ne bi trebala imati problema u ovoj skupini. Wales je najopasniji protivnik, a Gareth Bale i suigrači su trenutno 19. momčad svijeta.

Slovaci predvođeni Marekom Hamšikom su 27. na svijetu, dok je Mađarska 51. na svijetu. Najslabije rangirani su Azeri koji su 107. na svijetu i koji su svoje najbolje rezultate ostvarivali pod vodstvom Roberta Prosinečkog.

Mađarska i Azerbajdžan su među domaćinima Eura 2020. godine koje se prvi put igra Europsko prvenstvo 2020. godine po prvi put će se igrati u 12 gradova diljem Europe. Njih predstavljaju Budimpešta i Baku.

Na Euro će se plasirati dvije prvoplasirane momčadi iz skupine.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • LebronJordan23 02.12.2018.

    Ajd bar ce se moc na Mađarima pogledat tekmu s njima, bolje nista ne razumit nego slusat bedake

  • Savjesni pijani vozač 02.12.2018.

    Ajmo Hrvatska i ajmo Madjarska :) jedna kruna, dvije nacije.

  • DavidSlovakia 02.12.2018.

    Grupa iz snov za našu Slovačku. Mi prvi, Hrvatska daj boze druha. Volime vas, ale u nogometu nikoj nije brat. Hamsik vs Modric, Lobotka vs Rakitic, Dubravka vs Subasic. 3:0 za nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare