To je to što me zanima!

'Pravi' Ronaldo potvrdio da se misli vratiti: Počinjem trenirati!

Na mnogo načina mogu pomoći klubu, ali pozicija trenera nije jedan od njih. Biti trenerom je preveliki izazov, rekao je Luís Nazário de Lima, poznatiji kao Ronaldo
Vidi originalni članak

Luís Nazário de Lima, poznatiji kao Ronaldo, ove bi se godine mogao vratiti nogometu. Jedan od najboljih igrača svih vremena uložio je novac u klub Fort Lauderdale Strikers, baziran blizu Miamija, i planira mu pomoći svojim nastupima. Iako ima problema s viškom kilograma, Ronaldo će se posvetiti treningu i postupno vraćati u formu.

- Prošle godine nisam imao puno vremena, ali u 2015. ću puno više vremena posvetiti treningu. Ako u natjecanju doguramo daleko, vjerujem da ću stići dohvatiti pravu formu i odigrati nekoliko utakmica - uvjeren je Ronaldo.

Mnogi su mislili da će u trenerske vode, ali brazilski nogometaš to baš i ne želi.

- Na mnogo načina mogu pomoći klubu, ali pozicija trenera nije jedan od njih. Biti trener preveliki je izazov s obzirom na to da morate uskladiti 30 taština i usmjeravati ih u istom smjeru. I kao vlasnik mogu komunicirati s igračima i pokušati im prenijeti svoje ideje koje su me vodile do pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • DominikBuršić 16.01.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala.

  • dario1983 16.01.2015.

    nova zlatna lopta

  • Stručni komentator 15.01.2015.

    Keepers nightmare, the boy wonder, Il Fenomeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare