To je to što me zanima!

Prazna Arena u Beogradu: Za Final Four slabo zanimanje...

Današnjom utakmicom Cibone i Crvene zvezde u 20 sati počinje Final Four turnir košarkaške ABA lige. No čini se kako zanimanje za završni turnir nije pretjerano
Vidi originalni članak

Organizatori Final Four turnira ABA lige otkrili su da je do srijede prodano tek 3000 ulaznica za svaku utakmicu polufinala. Beogradska Arena domaćin je Final Foura ABA lige ovaj vikend, a turnir otvaraju Cibona i Crvena zvezda večerašnjom utakmicom (20 sati).

Drugo polufinale igrat će Cedevita i Partizan u petak u 20 sati. No organizator javlja kako zanimanje zasad nije preveliko te se na polufinalnim utakmicama može očekivati gotovo prazna Arena. Samo 3000 ljudi u dvorani koja prima 20.000 navijača izgledat će doista sablasno.

Na finalu bi ipak moglo biti nešto više navijača, pogotovo prođu li tamo dvije beogradske momčadi. Finale je na rasporedu u nedjelju u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • CTEBAH 25.04.2014.

    Ne brinite,već sutra će porasti zanimanje za finale Partizan-Cibona

  • daljinac 24.04.2014.

    pa naravno da je zanimanje za final four turnir slabo kao što kažu na HTV-u jer treba omalovažiti sve to, a glavni razlog je taj što se nesposobnjakovići nisu potrudili osigurati prijenos ! gospodo nesposobna tu igraju naši klubovi ako niste znali ! sram vas bilo.

  • 24.04.2014.

    Ajmooooooo Zvezdoooooooo,crvenaaaaa,crvenaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delije su uvijek uz tebe !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare