To je to što me zanima!

Iz četvrtine u četvrtinu: Ovako su nas dobili Scola i ekipa

NIJE IŠLO Poslije senzacionalne pobjede protiv Španjolaca, Hrvatska je izgubila utakmicu drugog kola turnira od Argentine. Pet tehničkih grešaka u drugom poluvremenu smo napravili, protivnik nije imao milosti
Vidi originalni članak

Simon, Babić, Bilan i Petrović dva puta. To su tehničke greške Hrvatske, sve u drugom poluvremenu, što je Argentina kaznila i slavila s osam razlike (90-82) u drugom kolu olimpijskog turnira.

Kako je to izgledalo iz četvrtine u četvrtinu, možete pročitati u nastavku.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • rvatna_1 10.08.2016.

    na kraju ce biti gusto,od 1-5 mjesta svi ce biti tu negdje

  • Tomobradic 10.08.2016.

    Za poraz je jedini krivac Aleksandar Petrovic covjek je citav zivot u kosarci a nema se pod kontrolom , 5 tehnickih u drugom poluvremenu plus jos u prvom mislim jedna ili dvije, eto da su nas sudci unakazili imo bi razumijevanja ali sve u svemu sudenje je bilo ok. Mislim sta cemo protiv Brazila gdje nas ceka domacinsko sudenje s ovakim pristupom trenera ne treba ni igrati tu utakmicu vec se okrenuti Litvi i Nigeriji da se izbjegne cetvrto mjesto.Dobili jednu utakmicu protiv starackom doma iz Spanjolske i "ne moze nam nitko nista jaci smo od sudbine" Alo Aco uozbilji se 5 banki ti je budi primjer momcima a ne da te ko klosara izbacuju iz dvorane.

  • hrci 10.08.2016.

    Evo imam snažnu potrebu i treći put komentirat, strašno koliko su Argetinci bili sretni, mislim da su početkom treće četvrtine ugurali barem 4 trice zaredom i odvojili se na +18, ništa apsolutno nisu bolje pokazali od nas, osim toga, imali su veliku podršku puno Argentinaca s tribina, naših nije bilo ništa... Sa tim jadnim i sretnim tricama su nas psihički satrali, hvala Bogu pa su se i uspjeli vratit sa -18 na -4 i onda dvije bespotrebne i lude tehničke i odoše oni na 90-82.

Komentiraj...
Vidi sve komentare