To je to što me zanima!

Pred vojskom skauta Hrvatska U-17 pobijedila je Španjolsku!

Svoje predstavnike poslali su HSV, Borussia D., Bayern, Chelsea i mnogi, mnogi drugi, a imali su što za vidjeti. Pet golova, tri crvena kartona i pobjedu Hrvatske 3-2
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski talenti predvođeni Alenom Halilovićem pobijedili su moćne vršnjake iz Španjolske! Hrvatska U-17 reprezentacija je u Sinju igrala prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a bili su bolji 3-2! 

Na tribinama se skupilo oko 2000 gledatelja, ali i vojska skauta. Svoje predstavnike poslali su HSV, Borussia D., Bayern, Chelsea i mnogi, mnogi drugi, a imali su što za vidjeti.

'Palo' je pet golova, ali i tri crvena kartona. 

Na poluvrijeme se otišlo praznih mreža, a u prvoj minuti nastavka zabio je Petar Mamić. Na 2-0 povisio je Josip Bašić samo 120 sekundi kasnije. Problemi su počeli crvenim kartonom Šunjića.

Smanjio je Gonzalez u 56., a 10 minuta kasnije na dva gola razlike vratio je Fran Brodić. Potom je drugi žuti, odnosno novi crveni dobio Roguljić. Traore je postavio konačni rezultat u posljednjoj minuti (mladi igraju 2X40 minuta). 'Furija' bi možda i izjednačila da kapetan Tarin nije dobio izravni crveni u nadoknadi.

Naši su apsolutno nadigrali buduće zvijezde Reala, Barcelone, Cityja i Juventusa, te napravili veliki korak ka Euru. Naime, skupina je iznimno teška, na završni turnir ide samo prvoplasirana momčad, a u njoj su još jaka Francuska i Belgija.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • antonio wien 22.03.2013.

    svaka cast deckima na borbi i pobjedi i veliko postovanje trebamo pokazati pred robertom i nikom kovac...oni su ti koji su digli toliko decke...svaka cast..evo dokaza da mi imamo dijamante ...mlade nade..koji nazalost moraju negdje otici i propasti...umjesto da i mi imamo dva tri kluba mladih igraca da i mi za koju godinu budemo negdje u europi

  • mučkođubre2 21.03.2013.

    čestitke na pobjedi...

  • WOMANIZER 21.03.2013.

    bravo dečki! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare