To je to što me zanima!

Predali kantu - Kantéu: Nisam vjerovao da je tako jednostavan

DODJELA NAGRADE Stisnuo sam Kanteu ruku, predao sam mu nagradu i rekao: ‘Hvala ti u ime nas Hrvata koji volimo Chelsea’, ispričao je Filip Grljević susret s N’Golom Kantéom
Vidi originalni članak

Izašli smo na travnjak, a spiker na stadionu je rekao: 'Chelsea ima 131 udrugu, a nagradu Kantéu predat će udruga iz Hrvatske'. Svi su počeli pljeskati, a onda je pred nas stigao Kante. Nikad nisam vidio tako skromnog čovjeka, ispričao je Filip Grljević.

N’Golo Kante izabran je za najboljeg igrača Premiershipa, a čast da mu predaju nagradu pripala je udruzi Chelsea Croatia. I to uoči utakmice protiv Middlesbrougha.

 

- Oko nas su se zagrijavali igrači Chelseaja, a voditelj nas je zamolio da se držimo protokola. No nisam izdržao. Odmah sam otišao do Davida Luiza, on mi je idol i najdraži igrač Chelseaja. Pružio sam mu ruku, rekao da dolazimo iz Hrvatske i zaželio mu sreću. Naravno, odmah je pala i zajednička fotografija - ispričao je Filip, predsjednik udruge, koji je stigao u pratnji potpredsjednika Martina Angjića.

Kanté je na njega ostavio poseban dojam.

- Nisam mogao vjerovati da je tako skroman, jednostavan. Potpuna suprotnost, primjerice, Ibrahimoviću. U studiju Sky Sportsa sjedili su Gary Neville i Thierry Henry i, kad smo predavali nagradu, prekinuli su razgovor jer smo mi bili u kadru. Uh, bio je to veličanstven trenutak - zaključio je Filip priču u kojoj su Hrvati bili zvijezde dana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • silaaaa 10.05.2017.

    Svi sutaju lopte samo ngolo kante

  • It's kišing 10.05.2017.

    Haha jesi nasao idola...Luiza...hahaha on i Fellaini zalutali u nogomet...

  • Karamazov 10.05.2017.

    da je bilo tko drugi dobio nagradu to bi bila velika nepravda, pa kante je alfa i omega u PL, nema tog igraca koji moze s njim u istu recenicu... dominacija, trud, zalaganje, skromnost, timska igra, itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare