To je to što me zanima!

Predivno prijateljstvo: Gdje god je Defoe, tu je i heroj Bradley...

Engleska nogometna zvijezda i povremeni reprezentativac većinu slobodnog vremena između treninga i utakmica posvećuje Bradleyju. Postali su veliki i nerazdvojni prijatelji...
Vidi originalni članak

Bradley Lowery, petogodišnji dječačić i veliki navijač Sunderlanda već dugo se vremena bori protiv teške bolesti. Hrabri dječak već je nekoliko puta prebolio zloćudnu bolest, a svaki put se vraćalo nešto novo.

Ovaj maleni borac žestoko se opire svim nedaćama unatoč poražavajućim dijagnozama, a uz njega je uvijek njegov veliki prijatelj, Jermaine Defoe.

Engleska nogometna zvijezda i povremeni reprezentativac većinu slobodnog vremena između treninga i utakmica posvećuje Bradleyju. Postali su veliki prijatelji, a Defoe ga u svakoj prilici vodi na svoje utakmice.

Od dresa Sunderlanda do dresa engleske reprezentacije.

Koliko Bradley obožava Jermainea, svjedoči i njegova reakcija od prije mjesec dana kada je Defoe dobio poziv u reprezentaciju poslije 1217 dana.

- Bradley je odlazio na skenove posljednjih nekoliko dana kako bismo ustanovili djeluje li tretman ili ne. Njegov liječnik pregledao je snimke i dao nam neke informacije, ali morali smo čekati rezultate. Nažalost, rezultati nisu bilo ono što smo htjeli čuti. Skenovi pokazuju da je bilo određeno poboljšanje (kod stare bolesti), ali u nekim dijelovima pojavio se novi tumor, na donjem dijelu leđa. Kao što možete i zamisliti, slomljeni smo. Srce nam se slomilo - poručili su iz Bradleyeve obitelji prije dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tko nije lud nije normalan 10.04.2017.

    Hvala Bogu da ima ovakvih ljudi poput njega

  • bulldogzg 10.04.2017.

    Prekrasno , svaka ti čast dobri čovječe.

  • Karlo Butić Butigol 10.04.2017.

    Defoe 🙏😇

Komentiraj...
Vidi sve komentare