To je to što me zanima!

Predsjednik Bolivije udario igrača koljenom u prepone!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
KAOS U BOLIVIJI: U prijateljskoj utakmici Evo Morales, predsjednik Bolivije, udario je igrača u prepone. Četiri igrača su dobila crveni, ne i Evo...
Vidi originalni članak

U Boliviji su preuredili nogometni stadion Zapata u La Pazu. Na ceremoniju su pozvali predsjednika Moralesa koji je zaigrao u prijateljskoj utakmici. No suočiti mu momčad sastavljenu od političkih protivnika uključujući i gradonačelnika La Paza Luisa Revillu bio je totalni promašaj. Bolivijski predsjednik Evo Morales pokazao je da s njim nema šale, kako u politici, tako i na travnjaku. Već u petoj minuti utakmice protiv opozicije "opalio" je protivnika Daniela Gustava Cartagenu u genitalije osvetivši mu se za faul minutu prije. Nesretni se Cartageno srušio previjajući se od bolova, a predsjednik Morales mirno je odšetao dalje.
- Dodao sam loptu i odjednom osjetio udarac. I to nije bio prvi put - rekao je predsjednik Morales.
Je li dobio žuti ili možda crveni karton? Ne, nisu našli suca koji bi imao hrabrosti učiniti to. No zato je sudac pokazao crveni nesretnom Cartageni i još trojici igrača uključujući predsjednikovog tjelohranitelja. 
Predsjednik je zabio i gol, a susret je završio 4-4. A nakon susreta policija je krenula uhitii jednog od igrača opozicije. No spriječio ih je gradonačelnik. Pravi sportski spektakl u Boliviji. I na kraju, predsjednik Morales morat će nekoliko dana mirovati jer je ozlijedio nogu. Organizatori spotskih priredaba mogu odahnuti.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • pelinimed78 05.10.2010.

    mamić je bacio oko na njega,a možda ga onda i bilić pozove kasnije...

  • predsjednik03 05.10.2010.

    nakon tekme bi ga napenalio !

  • zrinjevac 05.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare