To je to što me zanima!

Predsjednik Hajduka: Ništa još nije riješeno s Radoševićem...

Nismo definirali ni ide li Josip Radošević odmah ili će ostati na posudbi na Poljudu do kraja sezone. Više je klubova u igri, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić
Vidi originalni članak

Iako su talijanski mediji objavili da će Josipa Radoševića danas predstaviti s Napolijevim dresom, predsjednik Hajduka Brbić nije to potvrdio.

- Ništa još nije gotovo, više je klubova u igri. Nismo definirali ni ide li Radošević odmah ili će ostati na posudbi na Poljudu do kraja sezone - kazao je Marin Brbić.

Radoševićev brat ne odgovara na pozive, ali na mobitelu je aktivirao opciju besplatnih razgovora Viber, očito se spremajući na putovanje u inozemstvo.

Čekajući rasplet s Radoševićem, Splićani nisu uspjeli osigurati atraktivnog protivnika za generalku sezone i 102. rođendan, pa će 9. veljače ugostiti ljubljansku Olimpiju. A upitan je nastup Marija Maloče, koji je ozlijedio palac desne noge.

- Baš nemam sreće s ozljedama. Zbog koljena mi je propao transfer u Werder, a sad bi me palac mogao koštati reprezentacije, nadam se ne i početka prvenstva. Ne žalim, sve bih ponovio. Ali uskoro će sreća zakucati i na moja vrata, u ožujku postajem tata - rekao je Maloča.

Ako je suditi prema treninzima i utakmici s Wolfsburgom, teško da će protiv Olimpije zaigrati i Brazilci Cassio te Patinho.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • korzika 24.01.2013.

    Radošević prelazi u Dinamo.

  • egzekutor 24.01.2013.

    Maloča je zbog ozljede palca možda propustio transfer u Barcelonu...

  • SpužvaBobSkockani 24.01.2013.

    Ma nek ostane još par godina, očito nije siguran još u sebe pa se plaši da ne propadne kao već mnogi prije njega....

Komentiraj...
Vidi sve komentare