To je to što me zanima!

Predsjednik: Mislim da nitko ne bi bio bolji ambasador FA-a

'Ako poželi ostati u nogometu, ima preduvjete da postane vodeća figura koja ovoj zemlji treba. Mislim da nitko ne bi bio bolji ambasador FA-a i engleskog nogometa'
Vidi originalni članak

David Beckham, sudeći po svemu, neće dugo odmarati. Engleskom nogometašu koji je u 38. godini odlučio prekinuti profesionalnu karijeru, već su stigle neke nove poslovne ponude, među ostalim i ona iz Engleskog nogometnog saveza. 

Tamo su svjesni karizme koju ima Becks, zadužio ih je sa 115 nastupa za reprezentaciju, jedan je od najvećih ikona nogometa u svijetu i stoga ga žele u FA-u na visokoj funkciji. Englezi u njemu vide svog budućeg "Franza Beckenbauera". Zbog njegovih mnogih talenata i simpatija koje uživa u javnosti, voljeli bi ga zaposliti na jednom od čelnih mjesta Saveza.

- On je postao ikona ove igre. Ako poželi ostati u nogometu, ima sve preduvjete da postane vodeća figura koja ovoj zemlji treba. Mislim da nitko ne bi bio bolji ambasador FA-a i engleskog nogometa - rekao je David Bernstein, predsjednik FA-a.

Beckham je osvojio 21 titulu u svojoj bogatoj karijeri, ima poznanstva, imidž, sve..., ali dok je igrao govorio je kako bi rađe bio trener mlađim uzrastima nego radio u menadžmentu. 

- Mnogi će ga htjeti, ne samo mi, i možda će ga upravo to otjerati od sudjelovanja u nogometu. No, nadam se da ćemo ga uspjeti zadržati jer možemo imati puno koristi od njegovog iskustva, karizme i nevjerojatne igračke prošlosti - dodao je engleski izbornik Roy Hodgson.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NIKE 17.05.2013.

    osim što je u nogometnom smislu bio jako inteligentan , mora se reći da je i u financijskome smislu također bio jer kakvu je taj lovu pokupio od sponzora....inače kvalitetean je nogometaš bio i po meni najbolji igrač kojeg je Engleska ikada imala ..nevidim u ovim današnjim igračima nešto posebno et isprike Lampard je zajedno sa njim u toj eliti

  • Manch Utd 17.05.2013.

    Zaslužio je da ga se imenuje za direktora svemira. Takvog profesionalca nisam vidio, a sumnjam da će ih ikada i biti.

  • ecolozzi 17.05.2013.

    Priznajem kamo god je igrao nikad se nije bunio, koliko su mu davali minutaže to je i prihvaćao.U takovo profesionalno ponašanje mogli bi se mnogi ugledati ne samo u sportu.Inače dio je fenomenalne generacije igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare