To je to što me zanima!

'Predsjednik nije skijaš, ali želi naučiti, što je stvarno odlično'

Nakon premijerke, Antu i Ivicu Kostelića ugostio je predsjednik Republike Josipović, no ipak je najviše uživao u slavlju koje su mu priredili susjedi u 'njegovim' Gračanima
Vidi originalni članak

Bilo je veliko zadovoljstvo gotovo 30 minuta razgovarati s predsjednikom Josipovićem o skijanju. Zanimali su ga tehnički detalji vezani uz moj sport, rekao je Ivica Kostelić nakon primanja kod Ive Josipovića i dodao:

- Nažalost, predsjednik nije skijaš, ali želi naučiti. Mislim da je super kad netko žudi za znanjem.

Predsjednik je nekoliko minuta zakasnio na sastanak s Kostelićima.

- Zadovoljstvo je primiti Kosteliće. Ovo je veliko dostignuće i osobit je osjećaj kad ga postigne netko iz male zemlje - rekao je predsjednik. Ante je s Josipovićem razgovarao o problemima u skijanju:

- Želimo promijeniti način na koji se određuje tko postavlja stazu. To je sustav kontrole zbog kojeg drugi imaju prednost - rekao je. 

'Fešta u Gračanima je bila kao iz filmova'

Čujte, ne znam što bih rekao o proslavi. Mislio sam da idem na intervju, a kad tamo, svi moji susjedi i prijatelji. Fenomenalno! Bilo je kao u najljepšim američkim filmovima, rekao je Ivica Kostelić dan nakon što su mu susjedi priredili feštu iznenađenja i dodao:

- Nisam ovo očekivao. Pa došlo je cijelo moje susjedstvo.

Gračanci su ovo slavlje počeli pripremati još u siječnju, kad se tek naziralo da bi Ivica mogao osvojiti Veliki kristalni globus.

- Nazvali smo gospodina Pavleka i počeli skupljati novac po susjedstvu. Evo, ispalo je super - rekao je Berislav Banić, jedan od organizatora, i dodao da ga je rastužilo što nije došao nitko iz gradske uprave.

- Bandić je prvo najavio dolazak, a onda otkazao - potužio se.

Iako je sezona tek završila, Kostelić neće još dugo tulumariti. Već za nekoliko dana počinje rehabilitacija, a onda opet na snijeg.

- Bit ću nekoliko dana u Daruvaru, gdje ćemo lagano trenirati i opuštati se. Već krajem tjedna trebali bismo na glečer. Tad je najbolje jer nema gužve - kaže Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slay22 24.03.2011.

    6. slika je genijalna!

  • hrabro srce_1 22.03.2011.

    čestitke obitelji kostelić. PROUD TO BE A CROAT!

Komentiraj...
Vidi sve komentare