To je to što me zanima!

Predstavljeni novi dresovi: Bilić boysima veće kockice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zorislav Srebrić kaže da nema nikakvih novosti u vezi novog ugovora izbornika Slavena Bilića, ali nada se da će se u Škotskoj uspjeti dogovoriti
Vidi originalni članak

Nike je u četvrtak predstavio novi dres nogometne reprezentacije. Glavna razlika u odnosu na stari su veće kockice.
Dres je i nešto uži od prethodnog, pa ga je tijekom igre teže povući. Noviteta ima i u proizvodnji. Dres je izrađen u “dri-fit” tehnologiji, koja igraču omogućava što duže “ostati suhim i rashlađenim”. Plavi dres imao je “debi” u Londonu protiv Engleske, a novi kockasti imat će u srijedu u Glasgowu protiv Škotske. Hrvatska će utakmice u skupini na Euru igrati u rezervnoj, plavoj varijanti, a tek ako prođe prvi krug, možda će igrati u kockastim dresovima.
I Zorislavu Srebriću se sviđa.
- Naša suradnja s Nikeom je kvalitetna, iako još nismo produžili ugovor, ali nadam se da hoćemo - rekao je Srebrić.
Ista situacija kao sa sponzorom je u ovom času i s izbornikom Bilićem, “još nisu potpisali novi ugovor, ali nadaju se da hoće”.
- Nećemo putem medija raspravljati o novom ugovoru. Razgovarat ćemo sada u subotu i nedjelju, a nadam se da ćemo u Škotskoj okončati pregovore. Pozitivno za nas - rekao je glavni tajnik HNS-a Srebrić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • footbalx 21.03.2008.

    JA SAM KUPIO JEDAN DA MOGU IGRATI ŠAHA...

  • Ljubomir 21.03.2008.

    Koga briga za dresove kad se Srebrić i Marković kockaju sa ugledom hrvatskog nogometa!? To je bacanje prašine u oči i skretanje s problema. Najbitnije je zadržati Bilića po svaku cijenu!

  • Ljubomir 21.03.2008.

    Dosta je tapšanja po ramenu i vikanja bravo! Nek HNS odriješi kesu i plati Bilića kako zaslužuje! Svi bi rezultate, a nitko da plati! Ima da mu se plati koliko traži, ili da priznamo sami sebi da smo nogometna margina i da nikad nećemo ništa postići! Ali u tom slučaju treba pohapsiti SVE koji odlučuju u HNS-u!

Komentiraj...
Vidi sve komentare