To je to što me zanima!

Predugo je ostao u Hrvatskoj: Genoa prodaje Šimu Vrsaljka?

Šime Vrsaljko navodno je ostao u Hrvatskoj na liječenju duže no što je trebao, a u svoj se klub vratio i dalje nespreman. Zbog toga u Genoi razmišljaju o prodaji Šime
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko morat će objasniti čelnicima Genoe zašto je toliko dugo ostao u Hrvatskoj, gdje je tretirao ozlijeđeno koljeno. U klubu smatraju da se po povratku iz Hrvatske u klub trebao vratiti u potpunosti spreman, a ne na 60 posto, kako je on stigao.

Talijanski mediji tvrde kako će Vrsaljko zbog svega toga biti kažnjen, a čini se kako u Genoi i razmišljaju o prodaji 'problematičnog' braniča na kraju sezone.

Vrsaljko zbog ozljede za Genou ne igra već dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • strmi007 16.04.2014.

    nevjerovatno

  • danielino 16.04.2014.

    Šime je prejak igrac, samo osoba koja nije pratila nikako seriju a ove godine moze nesta lose izjaviti o njemu. Ovde se sve vrti oko 3 igraca Mandzo, Kova i Raketa skroz slabo pisete o ostalim igracima.

  • geonosian2912 16.04.2014.

    Iskreno nisam ga nikad previše cijenio,ali u Genoi je bio sjajan,nadam se da će se oporaviti i biti spreman za SP.On po kvaliteti može samo ići u bolji klub od Genoe,ali ako krene sa presera*anjem i uzdizanjem mogao bi nisko pasti,zato pamet u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare