To je to što me zanima!

Prekid dominacije Juga: Titula Primorju nakon čak 76 godina

Primorjaši su prekinuli Jugovu dominaciju koja je trajala posljednjih pet godina. To im je treći trofej ove sezone nakon Kupa i Jadranske lige, a čeka ih i polufinale LP-a
Vidi originalni članak

Primorje je novi vaterpolski prvak Hrvatske i to bez poraza! Momčad iz Rijeke pobijedila je Mladost 13-7 i tako s uvjerljivih 3-0 u finalnoj seriji došla do toliko željenog naslova koji čekaju 76 godina! S obzirom na to da je jučer i nogometni klub s Kantride osvojio Kup, Riječani euforično slave.

Primorjaši su tako prekinuli Jugovu dominaciju koja je trajala posljednjih pet sezona. Također, to im je treći trofej ove sezone nakon Kupa i Jadranske lige, a još su izborili i polufinale Lige prvaka.

- Proslavit ćemo veselo i do dugo u noć - rekao je predsjednik Predrag Sloboda.

Upravo je njegovim dolaskom počeo četverogodišnji ciklus, a ovih dana beru plodove.

Finalna serija:

  • Primorje-Mladost 13-7
  • Mladost-Primorje 5-11
  • Primorje-Mladost 13-7
Idi na 24sata

Komentari 44

  • bia bia 15.05.2014.

    I da svi splitski klubovi koji su osvajali kako europske i domaće trofeje imali su barem 70 % splitskih igrača, tako i Jug. Primorje i Mladost se i ne mogu baš podićiti takvim nečim.

  • bia bia 15.05.2014.

    Svaka čast Primorju!!! Ali evo imam komentar... Primorje ima tradiciju.. ali nikad nije uspilo stvorit momčad koja će nešto osvojit. Broj domaćih igrača (riječkih) je mal i nikakav. Novac im je donio trofej a ne neka nadarena generacija uz pomoc ponekog stranca. Zato smatram da je Jug daleko najmoćniji i najbolji hrvatski klub. Inače splitski klubovi nazalost nemaju financije da se nametnu u vaterpolu ali puno vise i vece rezultate imaju od Primorja. Neki vole spomenuti Mladost. Ona jest najpoznatija uz Juga, ali kad pogledamo kroz povijest vidit ćemo koji su igrači bili njezini nosioci, pa ce svima bit jasno. Novac donosi trofeje, a moj Splite gledaj kako ti igrače uzimaju jer para nemaš.

  • dario1983 15.05.2014.

    cestitke majstoru sa mora

Komentiraj...
Vidi sve komentare