To je to što me zanima!

Prekipjelo predsjedniku: Igrače Fenerbahčea poslao kući busom

Momčad je izgubila 3-0 od Akhisarspora, a predsjedniku Aliju Kocu prekipjelo je, pa se momčad iz Akhisara 387 kilometara umjesto avionom, vraćala busom
Vidi originalni članak

Legendarni turski klub, Fenerbahče, svaki dan sve dublje klizi prema dnu, a sramotnim porazom od Akhisarspora 3-0 slavna momčad našla se na predzadnjem mjestu turskog prvenstva.

A klupski predsjednik Ali Koc rekao je - dosta! Otkazao je let svojim igračima te ih natjerao na put busom. S obzirom da se između dva grada nalazi tek 387 kilometara, to i nije bio neki problem, no ovo bi mogao biti tek početak bizarnih kazni.

Barem su igrači djelomično zadovoljili na europskoj sceni, gdje se nalaze na drugoj poziciji skupine D Europske lige, a pet bodova ispred njih našao se Dinamo.

No nije ovakav način kažnjavanja rijetka pojava. 

Od poznatijih, Jose Mourinho 2016. je godine poslao momčad kući u Manchester vlakom iz Watforda, što je 238 kilometara zračne linije, no vlakom vjerojatno ipak malo duže, ali sve su te udaljenosti ništa u usporedbi s onim što su preživjeli košarkaši Panathinaikosa u travnju prošle godine.

Nakon što su s 18 razlike izgubili upravo od Fenerbahčea, predsjednik Dimitris Giannakopoulos otkazao je let iz Istanbula te ih natjerao da se voze busom 11 sati, odnosno 1097 kilometara... A četvorica igrača platili su avion iz svog džepa te se vratili kući!

Nijemci su također kreativni... Klaus Augenthaler, bivši trener Wolfsburga, svoje je igrače tjerao da pjevaju kada zakasne na trening ili se loše ponašaju, a stranci su morali pjevati njemačku himnu, dok je Hannes Linssen, nekadašnji strateg Fortune iz Düsseldorfa mijenjao igrače ako bi tijekom poluvremena rekli ijednu riječ bez da ih se pitalo.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Lojqa 11.12.2018.

    Magath je vodio igrace Schalkea u rudnik da im pokaze gdje ce raditi ako ne daju sve od sebe. Inace su njegove metode na treningu prilicno brutalne.

  • ne_znalac 11.12.2018.

    Zato su ih i dobili narkomani iz metropole. Ista stvar sa anderlechtom. A treci klub ni ne znam kako se zove. Zato u hnl sve dobiju pomocu sudaca i to 1:0 2:1

  • Joe Frazier 11.12.2018.

    bitno da je ove amatere, i to njihovu c momcad, belica razmontirao...jedva cekam vidjet kakvu ce porciju dobit u sesnaestini, osim ako ce opet imat srece ko hrvati u rusiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare