To je to što me zanima!

'Preko bare' do Katra! Legenda NFL-a uz Vatrene uoči polufinala

Trener New England Patriotsa je sinoć vodio svoju momčad do gostujuće pobjede (27-13) nad Arizona Cardinalsima odjeven u polo majicu s ušivenom hrvatskom zastavom
Vidi originalni članak

Rodio se u američkom gradu Tennesseeju, jedan je od najboljih trenera u povijesti NFL-a, a njegovim žilama teče hrvatska krv. Naravno, radi se o legendarnom Billu Belichicku (70), koji ni ovaj put nije propustio priliku pružiti podršku "vatrenima"
 uoči važne utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener New England Patriotsa je, naime, sinoć vodio svoju momčad do gostujuće pobjede (27-13) nad Arizona Cardinalsima odjeven u polo majicu s ušivenom hrvatskom zastavom.

Podsjetimo, njegovi djed i baka Ivan Biličić i Marija Barković porijeklom su iz Draganića, odakle su 1897. emigrirali "preko bare".

- U kući moje bake i djeda pa onda i kući mojih roditelja govorilo se hrvatski. Bili smo u Zagrebu, naravno posjetili i Draganić. Zajedno, cijela obitelj. Da vidimo i osjetimo od kuda potječemo, gdje su nam korijeni. Moj sin Stephen ima hrvatsku tetovažu na ruci, svima nam je to jako bitno - govorio je Bill u HRT-ovoj dokumentarnoj seriji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • noobcamper 15.12.2022.

    As najveći.

  • 13.12.2022.

    Draganicak,jel ima roda “dege nege” ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare