To je to što me zanima!

Preko EP-a u Norveškoj doći do OI-a u Pekingu!

Izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar ističe kako je na nadolazećem EP-u igračima postavio samo jedan cilj, izboriti nastup na OI 2008.
Vidi originalni članak

Neki će reći “pa nije to problem”, no činjenica je kako će izravan plasman u Peking osigurati samo jedna reprezentacija, ona koja u Norveškoj osvoji Europsko prvenstvo!
- Ostajem pri svojem, najvažnije je izboriti odlazak na OI u Peking - odlučan je Červar, koji ističe:
- Prvenstvo u Norveškoj samo je jedna od etapa prema tom cilju i to tako treba gledati. Nadam se da će ovo prvenstvo afirmirati i neke mlađe igrače, uz već potvrđene zvijezde koje godinama nose igru hrvatske reprezentacije.
Bez Mirze Džombe, Vedrana Zrnića i nedovoljno oporavljenog Ivana Balića baš će mlade snage morati “potegnuti” i preuzeti više odgovornosti u Norveškoj.
- Od svih sudionika baš mi imamo najviše problema. Na EP idemo s onim što imamo i u ovom bi trenutku bilo neozbiljno reći da smo među favoritima za medalju - kaže Červar, koji će u Norveškoj sedmi put voditi našu reprezentaciju na velikim natjecanjima. I ovoga će puta, bez obzira na sve probleme s ozljedama, naša reprezentacija igrati prepoznatljivi rukomet.
- Moramo imati svoj identitet igre u obrani, kao i u napadu da bismo mogli parirati protivnicima. Bitno je da se uvijek nametnemo što je više moguće. Još nas se svi boje i to moramo iskoristiti. Napravili smo što smo mogli, sad ćemo vidjeti koliko je to dobro - zaključio je Lino Červar.

Poruka Line Červara
Idemo dati sve od sebe pa što bude. Možemo i izgubiti sve utakmice na Europskom prvenstvu u Norveškoj, ali ako dečki daju sve od sebe, neće mi biti žao

I mene zanima kako ćemo igrati bez Ivana Balića - Červar o igri bez najboljeg na svijetu

Ovo im je prilika da se afirmiraju i iskoče na velikom natjecanju - Červar o mladim igračima

Poljaci su drugi na svijetu, a sa Slovencima je uvijek 'čupavo’ - Červar o protivnicima

Trebala bi to biti kruna ove generacije, Peking je vrh - Červar o Olimpijskim igrama

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare