To je to što me zanima!

Preljubnik Giroud čeka kaznu: Ispričavam se obitelji, klubu...

Arsenalov francuski napadač moli za oprost navijače Arsenala, obitelj, suigrače nakon što je priznao da je noć prije utakmice proveo s manekenkom u hotelu
Vidi originalni članak

Napadač Arsenala Olivier Giroud je noć uoči utakmice protiv Crystal Palacea 2. veljače proveo u hotelu s manekenkom Celijom Kay. Iako je u početku negirao preljub, na kraju je ipak sve priznao te je nizom poruka na svom Twitter profilu navijače, suprugu, obitelj, klub molio za oprost.

- Ispričavam se supruzi, svojoj obitelji i svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala - napisao je u prvoj poruci Francuz te nastavio:

- Sad se moram boriti za svoju obitelj i svoj klub te dobiti njihov oprost. U ovom trenutku ništa drugo nije važno - kaže Giroud, kojeg vrlo vjerojatno čeka i velika novčana kazna. 

- Ne želim pričati o tome, želim poštovati njegovu privatnost. Objavio je svoju izjavu, a sve ostalo riješit ćemo mi interno u klubu - rekao je trener Arsenala Arsene Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • matej018 19.02.2014.

    Ne razumijem zašto bi se trebao ispričavati Arsenalu i njihovim navijačima...

  • Prva Proleterska 19.02.2014.

    Obratnasrazmernost između križa i časti !

  • BlueJeans 18.02.2014.

    Puno u novčaniku,malo u glavi.Stvarno ne znam što mu je ovo trebalo,pa samo će ga blatit,a i ženu je mrtav hladan prevario.

Komentiraj...
Vidi sve komentare