To je to što me zanima!

Preljubniku Terryju Capello je sve oprostio i vraća mu traku

John Terry u sljedećim utakmicam engleske nogometne reprezetnacije vjerojatno će opet biti kapetan. Izbornik Capello oprostio mu je niz incidenata i vraća mu traku
Vidi originalni članak

Ozljede kapetana Rija Ferdinanda i njegova zamjenika Stevena Gerrarda primorale su izbornika engleske nogometne reprezentacije da potraži novog kapetana za predstojeće utakmice. Prema pisanju engleskih medija gotovo je sigurno da će tu čast ponovno imati John Terry. Chelseajev branič i inače je bio prvi Capellov izbor, no niz skandala kojima je Terry mjesecima zabavljao javnost, primorali su Talijana da smijeni Terryja. Kap koja je prelila čašu bila je seksualna afera s djevojkom reprezentativnog i klupskog suigrača Waynea Bridgea.

Nakon toga Capello je izabrao drugog kapetana, a slijedom spomenutih ozlijeda i uzornog ponašanja Johna Terryja izbornik je odlučio vratiti traku svom prvom izboru. Engleska je trenutačno drugoplasirana momčad skupine G kvalifikacija za Euro 2012. godine. Iz tri odigrane utakmice osvojili su sedam bodova, tri manje od vodeće Crne Gore izbornika Zlatka Kranjčara, čiji su igrači odigrali susret više. Capellovom timu slijedi ogled kod Walesa 26. ovog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • fantastic 12.03.2011.

    uvijek ista slika............ necu vas vise citati,dosta je terora

  • Kurčubić 12.03.2011.

    JT-Captain Leader Legend

  • arsenalist 12.03.2011.

    ovu sliku Terry ima i na osobnoj iskaznici

Komentiraj...
Vidi sve komentare