To je to što me zanima!

Premijerna pobjeda u karijeri: Kraft najbolji u Oberstdorfu...

Stefan Kraft iz Austrije bio je najbolji na prvoj stanici novogodišnje turneje "Četiri skakaonice" u Oberstdorfu. Kraft je pobijedio ispred Hayboecka i Petera Prevca
Vidi originalni članak

Austrijanac Stefan Kraft pobijedio je na prvoj stanici novogodišnje turneje "Četiri skakaonice". Kraft je sa skokovima od 136,5 i 129 metara osvojio Oberstdorf , a pobjeda na njemačkoj skakaonici bila mu je prva u karijeri.

Drugi je bio njegov sunarodnjak Michael Hayboeck (137,5 i 132 metra), dok je treći bio Slovenac Peter Prevc koji je skočio 139,5 i 125,5 metara.

REUTERS/PIXSELL

Turneja "Četiri skakaonice" započela je tradicionalno u njemačkom Oberstdorfu. Održava se u Njemačkoj i Austriji od 1952. godine. Turneja je trebala započeti u nedjelju, ali natjecanje je prekinuto zbog lošeg vremena.

Druga stanica turneje je njemački Garmisch-Partenkirchen prvog dana 2015.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • annie123 29.12.2014.

    austrijanci će vjerojatno osvojit i ove godine, s tim da mislim da hayböck ima veće šanse od krafta jer je nevjerojatno konstantan ove sezone, dok kraft nekad ne može spojit dva dobra skoka. jedino im prevc i stoch mogu pomrsit račune.

  • Royal_Flush 29.12.2014.

    Ovi Austrijanci nonstop uzimaju ove turneje.Zadnjih 6g dominiraju,a cini se da ce i ove...Nadao sam se da mozda Ammann do naslova jer mu jedino to jos fali,ali nista od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare