To je to što me zanima!

Preminuo je vlasnik Hiberniana

Hibsi su osnovani 1875. godine, a Gordon je klub kupio u ljeto 2019. Gordon je rođen i odrastao je u Peruu, a sa 15 godina je emigrirao u SAD
Vidi originalni članak

Vlasnik Hiberniana Ron Gordon preminuo je u dobi od 68 godina nakon što se više od godinu dana borio s teškom bolešću, objavio je škotski nogometni prvoligaš u čijim redovima igra i hrvatski nogometaš Marijan Čabraja.

- Svi u klubu su duboko ožalošćeni zbog ove vijesti. Naše misli su s Ronovom ženom Kit, njegovim sinovima Ianom i Colinom i ostatkom obitelji. Ron je bio naš predsjednik i vlasnik, ali je prije svega bio je odan obiteljski čovjek. Ron je imao strast za nogometom i kroz Hibernian njegov san, predanost i ljubav došli su do izražaja - kazao je izvršni direktor kluba Ben Kensell.

Hibsi su osnovani 1875. godine, a Gordon je klub kupio u ljeto 2019. Gordon je rođen i odrastao je u Peruu, a sa 15 godina je emigrirao u SAD. Hibernian se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu škotskog prvenstva sa 37 bodova, pet manje od Heartsa na trećoj poziciji. Na prva dva mjesta su Celtic (73) i Rangers (64).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare