To je to što me zanima!

Preminuo sudionik Londonskog maratona: Imao je 36 godina

Iako je primio hitnu medicinsku pomoć koja je stigla na mjesto nesreće u tri minute, umro je kasnije u bolnici. Uzrok smrti bit će poznat nakon što se obavi odbukcija, objavili su organizatori
Vidi originalni članak

Jedan od sudionika nedjeljnog Londonskog maratona preminuo je u ponedjeljak nakon što je kolabirao tijekom utrke, objavili su organizatori.

Organizatori nisu objavili ime preminulog, tek da je imao 36 godina te je dolazio iz jugoistočne Engleske, a kolabirao je na 38. kilometru utrke.

- Iako je primio hitnu medicinsku pomoć koja je stigla na mjesto nesreće u tri minute, umro je kasnije u bolnici. Uzrok smrti bit će poznat nakon što se obavi odbukcija -  objavili su organizatori.

- Tako sam se nadao da će uspjeti. Jako uznemirujuće za njegovu obitelj i prijatelje i heroje koji su ga pokušali spasiti - rekao je jedan od korisnika društvenih mreža dok je drugi dodao:

- Vidio sam dok su ga reanimirali, tada sam shvatio da nije dobro. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • justvoice1 03.10.2022.

    Volio bih se okusati u maratonu al uvijek si mislim , dal moje srce i tijelo treba trcat kolko cca 42 km… ali opet , bolje 4x 10 km i vise si napravio za sebe nego of jednom takav napor

  • MAKANTAHI 03.10.2022.

    to ti je posao od kuće pa odeš trćati pa se složiš na pod

  • XM12 03.10.2022.

    Pa onaj koji je prvi istrcao maraton je isto tako umro. Kako nismo nista naucili za ovih zadnjih 2.500 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare