To je to što me zanima!

Preokret Chelseaja i tučnjava: Brazilci zabijali u čast Chape

Nogometaši Chelseaja slavili su na gostovanju kod Manchester Cityja 3-1 i tako povećali prednost pred 'građanima' na vrhu tablice. Pepova momčad na kraju je utakmicu završila s dva igrača manje
Vidi originalni članak

Derbi engleskog Premiershipa jasno nam je pokazao zašto su milijuni obožavatelja diljem svijeta zaluđeni nogometom. Golovi, preokret, uzbuđenja, lijepi potezi i za sami kraj frustracije podebljane crvenim kartonima. Sve to vidjeli smo danas na Etihadu u 14. kolu Premier League. Poveo je Manchester City autogolom kapetana Chelseaja Garyja Cahilla, no u posljednjih 30 minuta Conteova momčad zabila je tri gola i odjurila na četiri boda prednosti upravo ispred Cityja.

Domaćin je nakon bolje igre u većem dijelu prvog dijela do zasluženog vodstva stigao u 45. minuti kada je Jesus Navas ubacio s desne strane, a Cahill nespretnom reakcijom pospremio loptu u vlastitu mrežu.

I u nastavku utakmice City je imao bolje prilike, no u 60. minuti Diego Costa kaznio je sve promašaje 'građana'. Brazilac sa španjolskom putovnicom primio je jednu dugu loptu, oslobodio se Otamendija i s desetak metara zabio za 1-1.

Čak i nakon toga Agüero je imao jednu ozbiljnu priliku, no ponovno brani Courtois. A onda potpuni preokret. Willian je pobjegao obrani domaćina i udarcem s 12, 13 metara iskosa s desne strane pogodio suprotni kut za 2-1. Gol su i Willian i Costa posvetili preminulim nogometašima Chapecoensea.

Pokušao je City krenuti po izjednačenje, no bez prave prilike, a sve nade pale su im u vodu u 90. minuti kada Hazard zabija na asistenciju Marcosa Alonsa.

No daleko je to od kraja uzbuđenjima na Etihadu. Agüero je u jednom lovu na predugi for neoprezno i vrlo opasno uklizao Davidu Luizu te potpuno zasluženo zaradio crveni karton.

 No tek tada kreće prava gužva u kojoj je najžešći bio Fernandinho koji je također zaradio crveni karton.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • PT 04.12.2016.

    Conte ubio ćelu, bravo maestro, a onaj Aguero je sramota, a kad dođe mali Gabriel Jesus ima da dimi na klupu.

  • strmi007 03.12.2016.

    Još će Ranieri dobiti otkaz

  • IvanHrskanović 03.12.2016.

    Govno se sledilo u fabregasu kad ga je fernandinho počeo odgurivati... dobro da nije završilo ličkim rukovanjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare