To je to što me zanima!

Preokret Pašalićeve Atalante, Gvardiol skrivio kazneni udarac

Atalanta je u Bergamu s 2-1 preokretom svladala pirejski Olympiakos. Mario Pašalić je odigrao cijelu utakmicu za talijansku momčad, kao i Gvardiol za Leipzig u remiju sa Sociedadom
Vidi originalni članak

Nogometaši Atalante i Porta ubilježili su minimalne pobjede u prvim utakmkicama playoff runde Europske lige, dok su Leipzig i Real Sociedad odigrali 2-2.

Baski su dvaput vodili u Njemačkoj, ali nisu uspjeli doći do pobjede. Francuz Le Normand postigao je prvi gol za Real u osmoj minuti, a 30. je izjednačio najbolji strijelac Leipziga također Francuz Christopher Nkunku na asistenciju Angelina. U 64. minuti Oyarzabal iz penala opet dovodi Baske u prednost, nakon što je Gvardiol igrao rukom u šesnaestercu, da bi u 82. minuti također iz penala Šveđanin Forsberg postavio konačan rezultat. Joško Gvardiol je igrao cijelu utakmicu za RB Leipzig.

Atalanta je u Bergamu s 2-1 preokretom svladala pirejski Olympiakos. Grci su poveli pogotkom Brazilca Soaresa u 16. minuti i tu prednost su čuvali sve do sredine drugog dijela kada je Albanac Berat Djimsiti u samo dvije minute zabio dva gola. Mario Pašalić je odigrao cijelu utakmicu za talijansku momčad.

Porto je također preokretom kod kuće svladao rimski Lazio s 2-1. Talijani su poveli preko Zaccagnija (23), da bi pobjedu Portu donio Španjolac Toni Martinez s dva gola. U 83. minuti je za talijansku momčad ušao Toma Bašić.

U prvom susretu play-offa Europske lige Rangers je na gostovanju u Dortmundu pobijedio Borussiju 4-2, dok su Barcelona i Napoli na Camp Nou odigrali 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aciviij 18.02.2022.

    Odbojkaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare