To je to što me zanima!

Preporučili ga velikima: Kupite Mandžu, on zaslužuje jači klub

Mario Mandžukić jedan je od igrača koji su itekako zainteresirali brojne klubove na Europskom prvenstvu. Goal.com ga je svrstao među one koji zaslužuju veći klub
Vidi originalni članak

Nakon sjajnih igara na Europskom prvenstvu Mario Mandžukić postao je jedan od najtraženijih nogometaša u Europi. Portal Goal.com tako je napravio listu pet igrača koji bi nakon svojih odličnih predstava u Poljskoj i Ukrajini morali pronaći bolji klub od onoga u kojem trenutačno igraju. Među njima je i hrvatski napadač, strijelac tri gola na EP-u i aktualni član Wolfsburga.

'Iako je Hrvaska ispala s Europskog prvenstva, jedan čovjek se posebno istaknuo. Mario Mandžukić zabio je tri gola u prve dvije utakmice pokazavši svima da je pravi golgeter te da ima impresivne radne navike', piše Goal.com u obrazloženju uvrštavanja Marija u ovu skupinu igrača.

Luke Matthews, stručnjak spomenutog portala za hrvatsku reprezentaciju, odmah je objasnio i Mandžinu situaciju u klubu te navodnu prepirku s Magathom.

'Nakon svađe s Magathom napadač je stavljen na transfer listu i čini se da će ovoga ljeta napustiti Wolfsburg. Za njegove usluge zanimanje je već pokazao Everton, no njegove igre na Euru sigurno su uzbunile brojne velikane.'

Uz Mandžukića Goal spominje još četiri igrača, a to su Alan Džagojev iz Rusije, Petr Jiraček iz Češke, Michael Krohn-Dehli iz Danske te Andrij Jarmolenko iz Ukrajine.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • BIJA_1 21.06.2012.

    samopouzdanje ce ga odvuc daleko na ljestvici strijelaca ove sezone gdje god igrao................

  • mvma 21.06.2012.

    Ma u neki klub gdje nećš postati suvišan nakon 2 mjeseca!!!!! Everton npr. niije loš , a ima i jelavića , a možda ubrzo i Pranjića.

  • staklo22 21.06.2012.

    nas covik i treba da ga uzme dobar klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare