To je to što me zanima!

Prepoznajete li ih? Dalmatinski klub pohvalio se dvojicom igrača na Svjetskom prvenstvu

Glavni cilj u radu kluba je upravo uspješnost naše škole nogometa, i da u budućnosti hrvatskom nogometu damo što više vrhunskih igrača i reprezentativaca, napisali su dalmatinskog niželigaša
Vidi originalni članak

Uoči prvog susreta hrvatske reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu koju igra u srijedu protiv Maroka s početkom u 11 sati, dalmatinski niželigaš GOŠK iz Kaštel Gomilice na društvenim se mrežama pohvalio dvojicom 'vatrenih'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, dva aktualna hrvatska reprezentativca Marko Livaja (29)  i Mario Pašalić (27)  bili su članovi spomenutog kluba u omladinskoj školi, a njihove fotografije s ponosom su objavili na službenom profilu. 

"S ponosom ističemo što su među reprezentativcima za jučer započeto Svjetsko prvenstvo dva igrača koja su svoje prve nogometne korake napravili u našem klubu, Mario Pašalić i Marko Livaja. Ovim putem, njima i cijeloj reprezentaciji želimo svu sreću i što bolji plasman na svjetskom prvenstvu. Glavni cilj u radu kluba je upravo uspješnost naše škole nogometa, i da u budućnosti hrvatskom nogometu damo što više vrhunskih igrača i reprezentativaca", poručili su svojim bivšim članovima iz GOŠK-a.

Podsjetimo, Hrvatska je u skupini F s Marokom, Kanadom i Belgijom, a prvi susret igraju u srijedu protiv Maroka s početkom u 11 sati. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Antitovar* *_541 22.11.2022.

    Teja tesko reklamiras dva srot igraca

  • cajger 22.11.2022.

    mam sam preopznal ovog desnog .... awaziem

  • Nabim Jako 22.11.2022.

    bravo za klub!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare