To je to što me zanima!

Srpska televizija objavila fotke pretučenih u Zadru. Policija je nastavila privoditi umiješane

Incidenti su se dogodili u širem središtu grada, u naselju Voštarnica i na Bulevaru, a napadnuti su zadobili lakše tjelesne ozljede, otkrila je glasnogovornica zadarske policije
Vidi originalni članak

Još nekoliko osoba koje bi mogle biti povezane s napadima na novinare MozzartSporta i člana uprave Crvene zvezde privedeno je u nedjelju prijepodne na ispitivanje, potvrdila je Hini glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, nakon što su ranije već privedene dvije osobe.

Grbin nije htjela precizirati o kojem točno broju privedenih se radi. Dodala je i kako su se incidenti dogodili u širem središtu grada, u naselju Voštarnica i na Bulevaru, a napadnuti su zadobili lakše tjelesne ozljede.

Crvena zvezda ustupila je srpskoj televiziji TV Prva fotografije dvojice ozlijeđenih članova novinarske ekipe.

O napadima uoči današnje utakmice 7. kola AdmiralBet ABA lige u Dvorani Krešimira Ćosića u Zadru između KK Zadar i Crvene zvezde zadarska  policija izvijestila je u subotu navečer, objavivši da su na ispitivanje privedene dvije osobe.

O cijelom se događaju sinoć priopćenjem oglasio i KK Zadar koji je osudio teške incidente "koji bacaju ljagu na ime kluba i Zadra kao grada".

Kako neslužbeno doznajemo, novinari i sportska ekipa su došli čarterom iz Barcelone u zračnu luku Zadar. Kako nije sezona da taksisti imaju posla, jedan od njih je javio tko mu je ušao u automobil i zatražio vožnju do Voštarnice u kojem se i nalazi hotel gdje su napadnuti boravili. Voštarnica je i dio grada u kojoj je doista i jaka frakcija Tornada.

Gradonačelnik Dukić: Za ovo ne postoji opravdanje

U nedjelju prijepodne na napade je reagirao i gradonačelnik Zadra Branko Dukić, koji je poručio da “ovakvo nasilno ponašanje sa sportom i sportskim natjecanjima nema nikakve veze niti za to može postojati bilo kakvo opravdanje. Ništa nije, i ne može biti povod ili alibi za nasilje i ugrožavanje nečijeg života“.

Izrazio je iskreno žaljenje napadnutom predstavniku Crvene zvezde i njegovu prijatelju, njihovim obiteljima, klubu, novinarima i redakciji MozzartSporta.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Miovil 13.11.2023.

    To su kompleksni problemi .Nije ih jednostavno riješiti.Ali mora doći svima do uha.Možeš misliti sto hoćeš ali ne smiješ raditi sto hoćeš.Ti zadarski dotepenci moraju shvatiti da su mnogi Srbi rođeni u Zadru i da je tu njihova djedovina.Isto tako medu navijačima ima Hrvata i Mađara koji su rođeni u Srbiji.

  • istria99 12.11.2023.

    kao i pajceke, u zatvore

  • m.m.9 12.11.2023.

    ..tako su i 1990 došli u ZG provocirati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare