To je to što me zanima!

Preuzeo Sevillu nakon smjene trenera i želi raditi besplatno...

Sevilla igra tri domaće (Real Sociedad, Real Madrid i Alaves) te gostuje kod gradskog rivala Betisa, a ovaj čud(es)an slučaj potvrdio je i predsjednik kluba Jose Castro
Vidi originalni članak

Sevilla je za vikend izgubila kod Levantea 1:2 i trenutačno se nalazi na osmom mjestu, prvom ispod crte kad je riječ o plasmanu u europska natjecanja. Loši rezultati natjerali su vodstvo kluba da smijeni Vincenza Montellu nakon samo četiri mjeseca na klupi.

Momčad je preuzeo Joaquin Caparros, domaći čovjek koji je vodio Sevillu od 2000. do 2005. godine. I ništa u toj priči ne bi bilo čudno i senzacionalno, jer smjene trenera su svakodnevna pojava, da Caparros prilikom pregovora o preuzimanju Seville nije tražio nešto neobično - ne želi da mu klub plati za posao koji će raditi!

- Zaista mislim da je nepotrebno da mi klub plati - rekao je Caparros za Onda Cero i pojasnio:

- Moj ugovor je na samo mjesec dana i sve tri utakmice koje su pred momčadi, igrat će se u Sevilli. Pa neće biti troškova za mene.

Sevilla igra tri domaće (Real Sociedad, Real Madrid i Alaves) te gostuje kod gradskog rivala Betisa, a ovaj čud(es)an slučaj potvrdio je i predsjednik kluba Jose Castro.

- Pričali smo o plaći, nije želio ništa - kaže Castro i dodaje:

- Želi pomoći klubu. On je "sevillista" i radit će besplatno do ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MAMUNAMEGALO 01.05.2018.

    Kakva ljubavu..marketing..evo ja ću besplatno voditi Barcelonu

  • Danilo Ignacije Pribićević 01.05.2018.

    Svaka cast! To je prava ljubav! Danasnji nogomet se pretvorio u najobicniji bizmis i ljudi gledaju samo novce. Drago mi je da ima jos normalnih kojima je cast voditi klubove i ne gledaju samo masne ugovore. Produ me trnci kad samo pomislim kako bi bilo izaci pred pun stadion kluba za koji navijas od malih nogu. Mislim da bi mi srce stalo da izadem na Santiago Bernabeu i vodim Real! Nikakve zene, brzi auti, vile, kokain, alkohol, jahte, orgije, ljetovanja i slicno me ne bi zanimalo. Samo klub&navijaci.

  • Mister_11_Posto 01.05.2018.

    E to je trener, a ne onaj ćelavac naftaš koji se neće ni ustat iz kreveta za manje od 100 000 funti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare