To je to što me zanima!

Prevoditelj Davor Prpa kao Portugalac Jose Mourinho

Ibanez, Suarez i Morales, Dinamove prinove, s trenerom komuniciraju preko prevoditelja, Davida Prpe, koji je potpisao šestomjesečni ugovor
Vidi originalni članak

Pass Morales, pass, vikao je trener Ivanković na treningu pokušavajući na engleskom jeziku objasniti novopristiglom Moralesu da doda loptu. Čileanac je samo gledao. Ibanez, Suarez i Morales Dinamove prinove, sa trenerom komuniciraju preko prevoditelja, Davida Prpe, koji je sa Dinamom potpisao šestomjesečni ugovor.
- Možda završi kao Jose Mourinho - dobacio je netko duhovito, aludirajući na portugalskog trenera koji je karijeru počeo kao prevoditelj Bobbyju Robsonu u Barceloni.
U Dinamovoj svlačionici stanuje čak osam stranaca od kojih će većina zaigrati u prvom sastavu.
- Morales će kompenzirati odlazak Modrića - rekao je Ivanković. Čileanac doista odlično barata loptom, ima sjajan prgled igre no upute dobiva od prevoditelja.
- Maradona, Maradona - sve je što govori Luis Ibanez. Argentinac na leđima ima istetovirano ime Diega Armanda Maradone, igrača koji nije omiljen među Brazilcima. Etto, Sammir i Carlos samo ga gledaju.
- A neznam kako ću se slagati s Brazilcima, ha, ha. Ma važno je da su dobri igrači - rekao je Ibanez.



DINAMOVI TRIATLONCI

Pred hotelom Im Park, gdje su smješteni Dinamovi igrači, 'bezbroj' je bicikala, na kojem igrači 'putuju' do igrališta. Identičnu taktiku ima i Arsene Wenger, trener Arsenala, koji na pripremama također stiže biciklom. Vožnja traje pet minuta. Nakon bicikla odrade trkački trening, a poslije pravac bazen. Na kupanje. Baš kao triatlonci.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare