To je to što me zanima!

Preživjela tumor, obožava Inter i sad se vraća na bijele padine

Razmišljam o odricanju, zamoru, ciljevima za sezonu, Olimpijadi i snova i onda sve nestane. To je život, nikad se ne zna što se može dogoditi, ali neću odustati, napisala je Elena prije sedam mjeseci.
Vidi originalni članak

Talijanska skijašica Elena Fanchini (33) opet je u punom treningu. Lijepe su to vijesti za sve fanove skjanja, posebno ako uzmemo u obzir da je Talijanka morala prekinuti prošlu sezonu zbog - tumora

Posljednju utrku odskijala je 17. prosinca u Val'd Isereu, a mjesec dana kasnije objavila je tužnu vijest:

- Radim sve potrebne testove u klinici. Pobrinut ću se za to i želim se vratiti skijanju sljedeće godine. Razmišljam o odricanju, zamoru, ciljevima za sezonu, Olimpijadi i snova i onda sve nestane. To je život, nikad se ne zna što se može dogoditi, ali neću odustati - napisala je Elena prije sedam mjeseci.

Najstarija sestra Fanchini osvajačica je srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Santa Caterini 2005., a ima još dvije pobjede u spustu u Svjetskom kupu (Lake Louise, Cortina d' Ampezzo). 

Dok se oporavljala od bolesti, našla je vremena i da posjeti utakmicu između Juventusa i Intera, čija je velika navijačica. Fanchini se sada ponovno vratila treninzima kako bi bila spremna za sljedeću sezonu, koja tradicionalno počinje na austriskom ledenjaku Soeldenu krajem listopada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MAMUNAMEGALO 31.07.2018.

    Spavaš li mirno Hrvoje od Lokosa

  • MOONZz 31.07.2018.

    To je ta snaga i volja...nema to svatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare