To je to što me zanima!

Fešta u Szegedu! Hrvati i Srbi popili gemišt i zajedno pjevali: 'Ovdje nitko nije normalan...'

Nekada su utakmice Hrvatske i Srbije označavane visokorizičnima, no danas u Szegedu sve odiše prijateljskim ozračjem. Gdje su se našli? Na gemištu, ili špriceru, kako vam je god draže...
Vidi originalni članak

Hrvatska i Srbija danas će od 20.30 odmjeriti snage u Pick Areni u Szegedu, a na kocki je prolaz u drugi krug Europskog prvenstva. Budući da su nekada utakmice Hrvatske i Srbije označavane visokorizičnima, i danas je na ulicama Szegeda koji 'policajac više'.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvati i Srbi nazdravljali gemištom uoči utakmice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, prema viđenome, u Szegedu vlada fantastična, prijateljska atmosfera između navijača obiju reprezentacija koje su se složile: Neka bolji pobijedi! A gdje su našli? Na gemištu, ili špriceru, kako vam je god draže.

Nakon što su smočili grlo provjerenim napitkom, trebalo je malo i zagrijati glasnice uoči velike utakmice. I to su napravili zajedno. Svako sa obilježjima svoje reprezentacije, ali zajedno iz sveg glasa. Hrvatski i srpski navijači su se udružili na ulicama Szegeda i zapjevali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Ovdje nitko nije normalan, nije normalan, nije normalan. Ovdje nitko nije normalan', orila je pjesma ovim mađarskim gradom dok su prolaznici u čudu promatrali što se događa. 

Utakmice Hrvatske i Srbije uvijek su bile prožete naelektriziranom atmosferom, nekad i neželjenim ispadima kojima nije mjesto u sportu, ali danas vlada veliko prijateljstvo i poštovanje. Uostalom, kako i treba biti. 

Pogledajte odličnu atmosferu i prijateljsko ozračje u Szegedu:

 

Idi na 24sata

Komentari 340

  • MarkR 15.01.2022.

    Svaka čast dečkima lijepo vidjeti ovo

  • strukturegadobrofuraju 15.01.2022.

    Svaka čast

  • 15.01.2022.

    išta je tu loše? svaka čast samo se družite i pokažite da može i bez nasilja! S ve pohvale

Komentiraj...
Vidi sve komentare